Internet Explorer opgraderinger til Windows XP

Internet Explorer opgraderinger til Windows XP


Microsoft Windows XP-operativsystemet leveres med Internet Explorer version 6 inkluderet. Microsoft introducerede operativsystemet og browseren i 2001. Internet Explorer 6 omfattede funktioner, forbedrede privatlivets fred og sikkerhed for brugerne, hvilket afspejler den stigende anvendelse af e-handel. Microsoft producerede to opgraderede versioner af Internet Explorer-browseren i 2010, med hver version har et andet fokus.

Internet Explorer 7

Internet Explorer 7, som kræves af Windows XP-brugere til at installere Service Pack 2, var det første full-release opgradering til Internet Explorer tilgængelig på Windows XP. Udgivet i maj 2008, Internet Explorer 7 leveres forbedret understøttelse af webstandarder, med det mål at give brugerne mulighed for at støde på færre problemer surfe på Internettet. IE7 også tilføjet tabbed browsing, en funktion, der giver brugerne mulighed for at have flere websteder åbne uden at have flere forekomster af selve browseren åben. IE7 indarbejdet tekniske forbedringer og rettelser til fejl, der havde været til stede i Internet Explorer 6, samt en forbedret søgefunktion.

Internet Explorer 8

Mens fokus i Internet Explorer 7 var at forbedre Usera € ™ s web browsing oplevelse, Internet Explorer 8 til formål at opgradere sikkerheden i forhold til tidligere versioner. Internet Explorer 8 er kompatibel med Service Pack 2 og Service Pack 3 til Windows XP, inklusive 64 bit udgave af Windows XP Professional. Nye sikkerhedsfunktioner i browseren inkluderet InPrivate-filtrering, der giver brugerne mulighed for at begrænse de oplysninger, som websites indsamler om dem, og SmartScreen-filter, som identificerer websteder, der er kendt for at udgøre en sikkerhedsrisiko for seerne. Internet Explorer 8 også en kompatibilitetstilstand, der giver brugerne mulighed for bedre se hjemmesider designet til at arbejde med tidligere versioner af Internet Explorer, og som derfor ikke vises korrekt i Version 8.

Internet Explorer 9

I marts 2010 Microsoft står på Internet Explorer Test Drive hjemmeside, at den kommende Internet Explorer 9 ikke ville være til rådighed til test på Windows XP. Men Microsoft ikke samtidig angive udtrykkeligt, at Version 9 ikke vil være tilgængelig for Windows XP. I stedet Microsoft erklærede, at det var for tidligt at drøfte visse aspekter af IE9. Den nye version indeholder funktioner relateret til den måde browseren viser websider, såsom at muliggøre flyvende billeder og kort zoom, der ikke havde været tilgængelige i tidligere versioner.


relaterade artiklar