Internet Explorer Automatiske opdateringer Information

Internet Explorer Automatiske opdateringer Information


Med introduktionen af ​​Microsofts Internet Explorer 7, Microsoft tog det hidtil usete skridt at skubbe browseren til brugere med den automatiske opdatering system. De fortsatte denne tendens med udgivelsen af ​​Internet Explorer 8.

Historie

Microsoft rulles ud Internet Explorer 8 til at gøre Web browsing mere sikker og pålidelig. De har valgt at skubbe opgradering med den automatiske opdatering proces, der starter i april 2009 for at gøre installationen lettere for slutbrugerne. IE8 er i fuld overensstemmelse med W3C CSS (World Wide Web Consortium Cascading Style Sheet) standarder. Det er hurtigere end tidligere version, hvis IE, og har et kig og føle sig tættere på Mozillas Firefox.

Installation

Automatisk opdatering (AU) er Microsofts system til at skubbe patches og softwareopdateringer til sine produkter til slutbrugere. Opdateringer kan også downloades direkte fra Microsoft på deres Windows Update. Internet Explorer 8 installationsprogrammet er hentet automatisk, men den er kun præsenteret for brugere med lokale administratorrettigheder på deres computer. Selvom installationsprogrammet præsenteres for alle administratorbrugere, kan de vælge ikke at installere softwaren. De muligheder, der tilbydes, er at "Installer", "Du må ikke installer" eller "Spørg mig senere."

Ved at skubbe fordelingen af ​​IE8 denne måde har brugerne mere kontrol over anlægget.

Roll Back

Nogle brugere kan ikke lide IE8 og foretrækker måske at gå tilbage til en ældre version af browseren såsom IE6 (anbefales ikke af sikkerhedsmæssige årsager) eller IE7. For at vende tilbage til en tidligere version af Internet Explorer, skal du blot fjerne Internet Explorer 8. Gå til "Start", "Control Panel" og derefter "Tilføj / fjern programmer".


relaterade artiklar