Installation af Armada M300 Memory

Installation af Armada M300 Memory


Den Armada M300 er en bærbar computer fremstillet af HP / Compaq. Mens de fleste bærbare computere hus hukommelse i en let at nå hukommelse bugt på den bærbare underside, Armada M300 hukommelse er under tastaturet.

Typer

Der er flere bærbare modeller under "M300" navn, hvilket betyder, at der ikke er en type hukommelse, som virker i alle M300s. Spørg din Armada manual for den specifikke type kræves af din M300.

Før installation

Før du installerer ny hukommelse, skal du slukke den bærbare computer og fjerne batteriet og alle ledninger er tilsluttet den bærbare computer. Overvej iført en anti-statisk armbånd eller afladning statisk elektricitet flere gange under installationen ved at røre noget metal, bortset fra din computer. Du behøver ikke værktøj for denne opgradering.

Installation Overvejelser

Vær forsigtig, når du løfter tastaturet --- for meget kraft kan bryde det og potentielt skade andre komponenter. Være lige så forsigtig, når du installerer det nye hukommelsesmodul. Husk, at tastaturet ikke løsnes fra M300, det simpelthen løfter op til afsløre hukommelsen bugten.


relaterade artiklar