IE gemmer ikke Website Typer i adresselinjen

IE gemmer ikke Website Typer i adresselinjen


Med udgivelsen af ​​Internet Explorer 9 i 2011, Microsoft undværes sin gamle browser layout af separate adresse og søgning barer og begyndte at bruge en enkelt tekstfelt til både hjemmeside adresser og søgninger. Internet Explorer 9 adresselinjen også har evnen til at foreslå hjemmesider, mens du skriver. Forslagene kommer fra dine favoritter og fra tidligere indtastede hjemmesideadresser. Denne funktion kaldes Autofuldførelse.

Autofuldførelse

Autofuldførelse gør 9 adresselinjen i Internet Explorer i stand til at søge både på internettet og din computer. Ud over at tyder resultater fra din browserhistorik, Autofuldførelse bruger filer på din lokale computer og hjemmeside feeds, som du abonnerer på. Autofuldførelse bistår også med den gentagne opgave at udfylde webformularer ved at huske personlige oplysninger som navn og adresse. Du kan aktivere og deaktivere disse funktioner individuelt.

Fordele

Den største fordel ved Autofuldførelse er, at det reducerer mængden af ​​tid brugt at udføre verdslige opgaver, når du surfer på internettet. Hvis du ofte bestille produkter online, kan du vokser træt af gentagne gange at skrive dit navn og adresse. Hvis du har gemt en masse websider på listen Foretrukne, kan det være vanskeligt at gennemse manuelt for den, du ønsker at besøge - Autofuldførelse kan du finde favoritten næsten øjeblikkeligt ved at skrive en del af navnet.

Ulemper

Den største ulempe ved Autofuldførelse er privatlivets fred. især på delte computere. Hvis du bestiller et produkt fra en offentlig computer lab, for eksempel, ville du ikke ønsker at andre skal se dine personlige oplysninger og skal huske at deaktivere Autofuldførelse. På en computer med autofuldførelse aktiveret, kunne nogen uforvarende se de websteder, du har besøgt blot ved at skrive en del af URL'en, selv om han ikke ønsker at se din historie. Af disse grunde er Autofuldførelse ofte som standard deaktiveret på offentlige computere.

Aktivering Autofuldførelse

Hvis Internet Explorer 9 ikke foreslår søgeresultater automatisk baseret på dine browserdata, aktivere Autofuldførelse ved at klikke på gear-formet knappen øverst på skærmen og vælge "Internetindstillinger". Klik på "Indhold" fanen, og klik derefter på knappen "Indstillinger" i "Autofuldførelse" i vinduet. Juster Autofuldførelse indstillinger som ønsket, og klik på "OK" to gange.


relaterade artiklar