Hvorfor bliver min laserprinter Har Shadows?

Hvorfor bliver min laserprinter Har Shadows?


En laserprinter refererer til en almindelig type computer printer, der genererer grafik og tekst på en print medium, såsom papir, via laserteknologi. Laserprintere kan udvikle tekniske problemer, der kan producere en skygge effekt på et trykt dokument.

Definition

En laserprinter skygge refererer til et billede eller en tekst "dobbelt" produceret på print medie efter laserprint. En skygge kan give udseendet af tekst eller billede som at blive trukket eller udtværet ned på siden, og ofte producerer en grå omrids under enkelte tegn eller grafik.

Årsager

En laserprinter producerer en skygge effekt baseret på faktorer, såsom en slidt Fikseringsenheden. En ophobning af toner på fuseren også kan resultere i overskydende toner rundt om tegnene og grafik, der genererer skygger. Toner, støv eller andre aflejringer afregning på scanneren linsen også kan forårsage en skygge.

Opløsning

Afmonter laserprinter til at finde og løse problemet skyggen. Eventuelle slidte komponenter skal udskiftes, og beskidte elementer visket ren. Hvis disse handlinger ikke genoprette printer funktion, så den laserprinter kan kræve udskiftning.

Relaterede artikler