Hvordan virker en Grammer Checker arbejde?

Grundlæggende om grammatikkontrol

Alle grammatikkontrol falder i en af ​​to specifikke typer: de enten er en funktion af et særligt program, såsom et tekstbehandlingsprogram eller er separate programmer, der grænseflade med tekstfelter eller programmer. De har generelt mulighed for at indstilles til enten scanne tekst som der er skrevet til at advare brugere af potentielle grammatiske problemer eller til at scanne for grammatiske problemer kun når fortalte at gøre det; nogle grammatikkontrol er kun i stand til at fungere i en anden tilstand eller, dog. Når der findes grammatiske problemer, de giver forslag til, hvordan problemet kunne fastsættes, så brugeren kan vælge en af ​​de givne forslag, lave deres egen rettelse eller ignorere problemet. Afhængigt af om grammatikkontrol automatisk, om grammatik fejl eller om det skal køres specifikt kan korrektionsfaktorerne indstillinger vises i en højreklik-menuen (hvilket betyder, at brugeren skal højreklikke på den fremhævede grammatik problem for at få adgang dem), eller de kan vises i dialogboksen, hvorfra en aktiv søgning køres.

Sammenligning tekst Against fastlagte regler

Grammatikkontrol fungerer ved at sammenligne den grammatik, der bruges i en sætning mod etablerede grammatiske regler, der er programmeret ind i grammatikkontrol selv. Det virker meget som en stavekontrol sammenligner ord til posterne afholdt i brik ordbog fil, selvom der er tale om grammatik brikker, sammenligningen er lidt mere dybdegående (da den skal tage elementer som den spændte af verber i tegner så godt). Fordi grammatik brikker ikke er i stand til at gå ud over de regler, der er fastsat for dem, de undertiden finde sætninger, der er grammatisk korrekt at være fejlagtigt, blot fordi de ikke kan genkende den stil, hvor en sætning skrives; disse fejlagtige rapporter kan simpelthen ignoreres, hvis brugeren ønsker ved at bruge "Ignorer" funktionen.

Oprettelse af nye regler

Mange grammatikkontrol tilbyder mulighed for at give brugerne mulighed for at skabe nye grammatiske regler, selv om denne funktion ikke findes i alle grammatik brikker. Oprettelsen af ​​nye grammatiske regler kan være en smule mere i dybden end processen med at tilføje nye indgange til en stavekontrol ordbog, hvorfor funktionen ikke understøttes af alle grammatik kontrollere programmer. Nye regler kan generelt tilføjes ved at vælge den tekst, der viser sig at være behæftet med fejl og klikke på "Tilføj som regel" valgmulighed (selvom navnet på den funktion kan være forskellige, afhængigt af hvilken grammatikkontrol bliver brugt). Reglen vil blive gemt i en grundlæggende form (såsom notering forholdet af visse substantiver i forhold til en bestemt verbum anspændt, eller alternative tider af visse ord). På grund af nuancerne i sproget og begrænsningerne en grammatikkontrol fortolkning af dens regler, kan tilsvarende grammatiske konstruktioner stadig blive anerkendt som værende i fejl, selv efter en ny regel er oprettet.

Relaterede artikler