Hvordan til at synkronisere med FileZilla

Der er mange værktøjer til rådighed for dig til at skabe en hjemmeside på din computer. Dog kan ingen se dit websted, før du uploader det til en webserver. Nogle web-hosting-tjenester, giver en portal til at uploade filer, men en af ​​de mere almindelige metoder til at uploade filer er gennem en FTP-klient, såsom FileZilla. Ved hjælp af dette program, kan du uploade dine websider og billeder til din hosting udbyders servere og begynde at vise dit websted.

Vejledning

1

Tilegne sig den nødvendige FTP-indstillinger fra din udbyder. Du skal kende værten adresse, dit brugernavn og din adgangskode.

2

Start FileZilla.

3

Skriv din FTP host-adresse i feltet "Host" øverst i vinduet.

4

Indtast dit brugernavn i feltet "Brugernavn".

5

Skriv din adgangskode i feltet "Password", og klik derefter på "QuickConnect."

6

Klik på den mappe, der indeholder din hjemmeside filer under "Local Site" i øverste venstre side af vinduet. Dette er den mappe gemt på din computers harddisk, hvor du gemmer dine redigerede hjemmeside filer.

7

Vælg den mappe i højre side af vinduet under "Remote Site", som du ønsker at uploade din hjemmeside filer. Det er den mappe på din webserver, der gemmer alle dine hjemmeside filer.

8

Vælg de filer eller mapper, du vil synkronisere med din webserver under "Filnavn" i venstre side af vinduet. Du kan vælge flere filer på én gang ved at holde "Ctrl" tasten på tastaturet, når du klikker på hver ønskede fil med musen.

9

Træk de valgte filer i venstre side af vinduet i din valgte mappe i højre side af vinduet.

TIPS

  • Det er vigtigt at holde mappestruktur på computeren på samme måde som den mappestruktur på webserveren. Linkene i dine websider referere en fil sti på din computer, skal være identiske på din webserver.

relaterade artiklar