Hvordan til at sælge produkter gennem Online Classifieds

Mange handlende oplever, at de ikke længere har brug for en butik at sælge deres produkter. En måde du kan sælge merchandise via internettet er ved hjælp af online Classifieds.

Vejledning

1

Tjek forskellige online klassificeret-annonce websteder, overvejer, om du ønsker at sende dine varer på en generel interesse websted eller på en, der har specialiseret sig i bestemte produkter (computere, golfudstyr eller brugte biler, for eksempel).

2

Registrer med et websted, der stillinger klassificeret annoncer. Registrering og online annonce udstationering er normalt gratis.

3

Indsend en liste over dit produkt under den relevante kategori. Medtag pris, mængde, tilstand, alder, (hvis det ønskes) et billede og alle andre relevante oplysninger.

4

Beslut, om du vil betale et gebyr for at fremhæve din annonce ved hjælp af farve, fed tekst, grafik eller andre enheder.

TIPS

  • Tjek webstedet politik om, hvor længe en annonce vil blive offentliggjort. Nogle steder vil give dig mulighed for at vælge, hvor længe en annonce er udstationeret, mens andre automatisk sletter indlæg efter en bestemt periode.
  • Placer ikke identiske eller falske annoncer.

Relaterede artikler