Hvordan til at reparere Windows XP File System

Hvordan til at reparere Windows XP File System

Over tid kan din Microsoft Windows XP-operativsystemet ydeevne nedbrydes. Med installation af ny software, sammen med disk fragmentering, kan computeren gå betydeligt langsommere med udvidet brug. Reparation af Windows XP-filsystemet kræver at udføre en "reparation install" fra Windows XP installations-cd'en. Når reparationen installation er udført, er Windows XP system filer og processer repareret og udskiftet. Forud for at køre en reparation installation i Windows XP, skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dokumenter og data. Under reparationen installationen, vil alle programmer og indstillinger forbliver intakt.

Vejledning

1

Indsæt Windows XP bootable installations-cd'en i cd-drevet på.

2

Genstart computeren og "Tryk på en tast for at starte fra cd" når du bliver bedt under opstart.

3

Tryk på "Enter" tasten på "Set Up Windows nu, Tryk Enter" valgmulighed. Vælg ikke at reparere Windows-operativsystemet ved hjælp af "Recovery Console".

4

Tryk på "F8" -tasten for at acceptere licensaftalen. Installationsprogrammet vil finde alle eksisterende Windows-installationer på harddisken.

5

Tryk på piletasten for at navigere til installation af Windows til at reparere, og tryk på "R" for at vælge og reparere installationen.

6

Lad computeren til at installere filer og derefter genstarte. Selvom "Boot fra CD" prompt vises muligvis, må du ikke røre computeren under genstart processen. Når installationen er færdig, vil computeren starte op i Windows XP.


relaterade artiklar