Hvordan til at beregne en Time Base i et oscilloskop

Oscilloskoper plotte amplituden af ​​et signal mod en tidsbasis. Den horisontale skala med til at bestemme variationen af ​​signalet i tid. Den vertikale skala anvendes til at måle signalstyrken. Oscilloskoper har flere indstillinger, som giver dig mulighed for at se signalet tydeligt på skærmen. For eksempel "volt / div" kontrol giver dig mulighed for at zoome ind eller ud på signalet og "tid / div" giver dig mulighed for at se signalet over en kortere periode ved at sprede den.

Vejledning

1

Tæl antallet af divisioner på den vandrette akse oscilloskop. Et gitter er overlejret på oscilloskopet skærmen. Gitteret har lodrette linjer, der løber fra toppen af ​​skærmen til bunden. Mellemrummet mellem hver lodret linje er en division. Normalt oscilloskoper har ti lodrette inddelinger.

2

Overhold indstillingen på "tid / div" knappen kontrol på oscilloskopet frontpanel. For eksempel, hvis kontrollen er sat til "1 sekund" betyder det, at signalet vises observeres og afbildet over en periode på 10 sekunder.

3

Skift "tid / div" kontrol til den næste indstilling til højre, som vil være "0,5 sekund." I dette tilfælde er tiden bunden af ​​oscilloskop anses for at være et halvt sekund per division og hele skærmen span vil dække 5 sekunder tidsskalaen.


relaterade artiklar