Hvordan skal tjekkes for Domain Problemer

Hvordan skal tjekkes for Domain Problemer


Et domænenavn peger på en hjemmeside, så når du indtaster et domænenavn, som google.com, du ankommer til den rigtige hjemmeside. Domæner skal være registreret og pegede på "navneserver" for selskabet hosting din hjemmeside ved at indtaste de relevante oplysninger. Når du registrerer et domæne, er du teknisk leje det og har brug for at være forny den med jævne mellemrum. Problemerne opstår med domænenavne, når navneserver er forkert indtastet, domænet udløber eller domænet er kapret af en tredjepart. Ofte bekræfter funktionaliteten af ​​dit domæne er stærkt anbefales til enhver hjemmeside ejer.

Vejledning

1

Indtast dit domæne i browserens adresselinje, og tryk "Enter". Hvis den side er ikke din, du helt sikkert har et problem, og bør fortsætte gennem disse trin for at identificere problemet.

Det er det ikke løser, og du kan stadig få adgang til internettet, derefter fortsætte gennem de resterende trin; Hvis der ikke registreres problemer, så kontakt din hjemmeside vært for en løsning. De kan være tekniske problemer.

2

Gå til en WHOIS kilde hjemmeside (se Referencer), indtast dit domænenavn i søgefeltet og klik på "opslag" eller "Søg". Dette vil bringe op relevante oplysninger om dit domæne.

3

Gå til fanen "Registrering", hvis det er nødvendigt; nogle WHOIS kilder vil have alle de nødvendige oplysninger på første side. Kig på udløbsdatoen. Hvis denne dato er overskredet, kan du allerede har mistet dit domæne, men fortsætte gennem disse trin for at kontrollere, om du stadig har besiddelse af domænet. Der er en lille afdragsfri periode mellem udløbet og når din tilmelding er slettet, i hvilket tidsrum kan du kontakte registrator for at se, hvordan man kan bevare det domæne; registratoren er opført i WHOIS så godt. Hvis domænet udløb nærmer sig, forny til domænet gennem registratoren eller hvad enhed registreret det for dig.

4

Find hvor der står "navneserver." Det er navnet på den server i virksomheden hosting din hjemmeside. Normalt er det indlysende, hvis navneserver er, at din hosting selskab. Som et fiktivt eksempel kan 54321 Hosting have navneserver NS.54321HOSTING.NET. Er du i tvivl, skal du kontakte din hosting selskab for at kontrollere navneserver. Hvis navneserver er forkert, skal du kontakte din registrator eller den person, der er registreret domænet for dig at rette det.

5

Kontroller kontaktoplysningerne. Hvis ejerens navn, e-mail eller kontaktoplysninger har ændret sig, er der et problem. Som et eksempel, hvis ejerens navn skal være "John Doe", men det lyder nu "54321 Domain Salg" med forskellige kontaktoplysninger, kan domænet er blevet kapret, eller det var udløbet og registreret af en anden. Hvis det blev kapret, skal du kontakte registrator straks for assistance. Hvis det var udløbet, er der intet du kan gøre for at vende det. Hvis domænet er vigtigt for dig, kan du prøve at kontakte den nye ejer, via sine kontaktoplysninger eller hjemmeside, og bede om at købe det tilbage, men det vil sandsynligvis være dyrt.

Relaterede artikler