Hvordan skal tjekkes en dual-core processor

Hvordan skal tjekkes en dual-core processor


To hoveder er bedre end én, men i tilfælde af computerprocessorer, to "hjerner" kan eksistere på en enkelt mikrochip. Også kaldet den centrale behandlingsenhed (CPU), dual-core processorer har to gange den beregningsmæssige regnekraft som chips med kun en kerne. Når du har fået din pc, de dual-core kapaciteter var sandsynligvis det første, som det sælger eller fremtrædende plads i annoncen funktion. Hvis du har brug visuelle, real-time bevis på, at din dual-core processor er faktisk hurtig og robust, kan du bruge et hjælpeprogram i Windows til at måle chip ydeevne.

Vejledning

1

Klik på cirkulære Windows kuglen logoet i nederste venstre hjørne af skrivebordet (også kendt som "Start" knappen). Skriv "Kontrollér Processor Experience" i søgefeltet nederst i menuen Start. Tryk på "Enter" for at åbne Windows Experience Index hjælpeprogram.

2

Klik på "Bedøm denne computer" knappen, hvis det er første gang computerens dual-core processor er blevet testet. Ellers skal du klikke "Re-Run Denne vurdering" for at teste processoren igen.

3

Pause og undgå at bruge computeren til andre aktiviteter, mens testen kører. Du bør se en pop-up boks med en grøn statuslinje flytter fra venstre til højre.

4

Find "Processor" opført under Komponenter kolonne. Flyt over til underscore kolonne. En score mellem 2,0 og 3,0 angiver, at dual-core processor kan understøtte de fleste af dine basale pc-aktiviteter, såsom Internet-browsing, dokument skabelse og fotoredigering. En score over 3,0 angiver, at din processor er i stand til at understøtte komplekse og intense programmer, såsom videoredigering og 3D-spil. Den maksimale score for Window 7 pc'er er 7.9.

TIPS

  • Du kan styre, hvordan applikationer og programmer bruger en dual-core processor chip gennem en funktion kaldet Processor Affinity. I stedet for at lade software for at bruge begge kerner i processoren, kan du begrænse uvæsentlige programmer til en enkelt kerne, eventuelt tillader mere vigtige programmer mulighed for at forbruge de frigjorte ressourcer i den anden kerne.
  • Skriv "Kontrollér Processor Speed" i søgefeltet nederst i menuen Start og derefter trykke på "Enter". Dette vil åbne et system egenskaber vindue der vil vise navnet, familie / klasse og hastighed på processoren.
  • Forsøg ikke at åbne pc'en til direkte nå processor chip.

relaterade artiklar