Hvordan Network Load balancer arbejde?

Hvordan Network Load balancer arbejde?


Den traditionelle model for netværkskommunikation kaldes "client-server." En klient er en almindelig computer og en server er normalt en meget større computer, der holder ressourcer, andre computere (klienter) ønsker. Klienten anmoder ressource fra serveren og serveren leverer det i en reaktion. Når efterspørgslen på en server er for stor for en computer, at en server erstattet med en gruppe af servere, som kaldes en klynge. Den load balancer accepterer alle anmodninger fra kunder og distribuerer dem til serverne i klyngen.

Adresse Konsolidering

Den load balancer præsenterer en enkelt adresse på vegne af en gruppe af computere. Hver computer har forbindelse til internettet skal have en unik IP-adresse. IP-adressen er defineret i Internet-protokollen. Virksomhederne har brug for offentligheden til at kende adressen på tjenesten og vende tilbage med jævne mellemrum. Web-adressen er en nem at huske front for den numeriske IP-adresse. Når omtale, links og søgemaskine synlighed er på plads, har virksomheden at holde fast i, at en IP-adresse og kan ikke indføre et system, der kræver besøgende til at genanvende til en anden server IP-adresse, hvis den første er optaget. Den load balancer fastholder et adgangspunkt til flere servere. Hver server kan tilgås direkte via sin egen IP-adresse eller via load balancer gennem gruppen IP-adresse.

Standard Server

Den load balancer kræver, at hver server får en rangordning. Hver server er givet en prioritet. Disse er normalt en række tal begyndende med 1. server med den laveste prioritet nummer (1) er standard-serveren. Den load balancer vil afsætte arbejde til standard-serveren først, derefter skifte til serveren med den næstlaveste prioritet nummer (2), når standard-serveren er optaget. Det betyder, at en af ​​serverne kan holdes konstant optaget, mens de andre er inaktiv.

Load Procent

Den load balancer kan konfigureres til at reducere sandsynligheden for standard vært bliver brugt hele tiden, og kun de andre fungerer som en back up af indførelsen af ​​en belastning procent. Denne faktor gør load balancer gå videre til den næste server, når den første server har modtaget given andel af lasten. Den procentvise belastning er en procentdel af alle indkommende anmodninger, ikke en procentdel af serverens kapacitet.

Dedikerede servere

Nogle servere i klyngen kan anvendes til specialiseret i et program, som en database. Den load balancer kan konfigureres til at splitte ud indgående anmodninger efter ansøgning og aflede dem til den relevante server. Flere servere kan tjene én ansøgning, at skabe en sub klynge.

Port Regler

Hver server opretter forbindelse til load balancer med en sokkel, der kaldes en port. Administratoren kan vælge en, eller en række havne og anvende regler for dem. Disse kaldes Port Regler og de gennemfører load balancer strategi. Konfigurationen af ​​load balancer varierer lidt fra producent til producent, men alle kræver port regler, der består af en kombination af host prioritet, load procenter og anvendelse filtrering.

Relaterede artikler