Hvordan man styrer Følge indlæg på Twitter

Hvordan man styrer Følge indlæg på Twitter


Føle sig som dit signal-støj-forhold på Twitter er en smule off? Nogle gange er du vælger at følge en person, der får lidt irriterende efter et stykke tid, udstationering for ofte eller om emner du er ligeglad meget om. Ikke følge direkte kan være socialt risikable, især hvis du er venner med den person i det virkelige liv, så prøv en tech løsning i stedet. Adskillige Twitter applikationer omfatter funktioner, der giver dig mulighed for at "slå" visse mennesker eller emner, idet nogle af støj ud af din strøm.

Vejledning

1

Administrer din feed ved at oprette Twitter lister. Lister er grupper af mennesker Weaver de kriterier, du ønsker, såsom familie, kolleger eller folk i et bestemt geografisk område. Du kan sætte en person på mere end én liste og lade andre fra alle lister helt.

2

Læs dine lister snarere end din primære foder på Twitter hjemmeside. Hvis du bruger desktop applikation TweetDeck eller en smartphone Twitter program, kan du oprette separate kolonner for de lister, du kan lide at læse oftest.

3

Slå bestemte brugere, hashtags eller typer af stillinger med en Twitter-program, der inkorporerer denne funktion. For eksempel udvidelser til Google Chrome Proxlet giver dig mulighed for at skjule indlæg fra visse brugere, indlæg fra applikationer som Facebook og Foursquare, eller hashtags i din vigtigste Twitter.com feed. Forskellige andre smartphone Twitter apps, ligesom Plume og TweetCaster har også en muting eller "zippe" funktionen.

TIPS

  • Kom chikaneret af en person, der følger dig? Klik på "blok" på brugerens profil. Brugeren vil ikke længere være efter dig, og selv om han stadig kan sende tweets, der indeholder dit brugernavn, vil de ikke dukke op i dit nævner.

Relaterede artikler