Hvordan man starter VMware Fra en ISO billede

Hvis du har en ISO-billede af et software-disk, kan du blot montere disken som et virtuelt drev til at køre softwaren. Det betyder, at du ikke behøver at brænde ISO-billedet til en tom disk for at bruge softwaren. I tilfældet med VMware, kan du montere ISO-filen og installere den virtuelle operativsystem på din computer.

Vejledning

1

Download og installere en af ​​programmerne fra "Ressource" i denne vejledning. Alle disse programmer er gratis og fungerer godt.

2

Højreklik på ikonet Daemon Tools på meddelelsen bakken på proceslinjen. Klik på "Virtual Devices" og "Mount Image" fra menuen, der vises. Et vindue vises. Vælg ISO-fil og klik på "OK" for at montere filen. Et vindue vises, og du vil have adgang til VMware-programmet. Programmet kan så starte.

3

Højreklik på den virtuelle CloneDrive bakke ikon og klik på "Virtual CloneDrive" efterfulgt af "Mount". Et nyt vindue vises. Vælg ISO-fil og klik på "OK" for at montere ISO-fil. VMware vil starte.

4

Højreklik på meddelelsen bakken ikonet Magic ISO og klik på "Virtual CD / DVD-ROM" fra menuen, der vises. Klik på "Mount" og vælg din ISO fra det nye vindue, der åbnes. Klik på "OK", og ISO-filen vil blive monteret som en virtuel disk. VMware vil åbne.


relaterade artiklar