Hvordan man opbygger store websitesStore hjemmesider stole på deres kompleksitet til at levere bred sorter af indhold. Hvis du ønsker at starte en stor hjemmeside, skal du bruge en masse indhold til at fylde det ud. Og før du selv kan arbejde på indhold, du har brug for et system til at levere det til dine besøgende. De største hjemmesider er afhængige af komplekse database applikationer til at gemme og tjene indhold på servere koster hundredvis eller tusindvis af dollars om måneden. Hånd-kodning individuelle sider i HTML ville være overvældende. Du kan endda bruge en fuldtidsansat personale til at holde det kørende.

Vejledning

1

Lær hvordan du opretter en grundlæggende hjemmeside og bevæge sig op derfra. HTML (HyperText Markup Language) og CSS (Cascading Style Sheets) er nøglen til at designe dit websted. Du kan derefter nødt til at vide en web programmeringssprog som PHP (Hypertext Preprocessor) til at arbejde med en database og tjene oplysninger. Du skal kende ins og outs af server hosting og management. Der er mange typer af hosting, web programmeringssprog og databaser at vælge imellem. Vejledninger for alle aspekter af webudvikling er tilgængelige online.

2

Gør dig bekendt med web rammer. Rammer er softwarepakker (normalt skrevet i PHP), der gør at skabe dynamiske websites og interagere med databaser lettere. De giver en kodebase at bygge fra uden din behøver at omskrive koden til at gøre det samme opgave, hver gang en ny hjemmeside er lavet. Du kan også se på Content Management Systemer (CMS) for en hurtig og nem måde at oprette et stort websted. Et CMS tager en masse kodning træne men stadig let ændres og udvides, hvis du har særlige behov.

3

Generere trafik til dit websted. Kom besøgende afhænger af mange faktorer, såsom at have godt indhold, reklame, og selv ord i munden. Øget trafik vil hjælpe dit websted vokse, hvis det afhænger af brugergenereret indhold eller har online-fora. Efterhånden som antallet af besøgende stiger, vil webstedet koste mere at vedligeholde. Du skal bruge reklamer eller andre incitamenter til at skabe indtægter og betale serveren regninger.

4

Ansætte personale, hvis dit website bliver for stor til at håndtere alene. I begyndelsen kan du nødt til at ansætte venner eller en samarbejdspartner, der vil arbejde for lidt løn. Da hjemmesiden vokser større, kan det tage professionelle udviklere for at sikre alt stadig kører godt med tung trafik.

TIPS

  • Du behøver ikke at lære alt om web udvikling for at skabe en stor hjemmeside. Du kan altid betale nogen til at hjælpe dig med at opbygge det i henhold til din vision. Folk tilbringer år tjene grader i webudvikling. Du kan lære på egen hånd, men det vil tage tid.

Relaterede artikler