Hvordan man opbygger en Netflix Streaming Box

Hvordan man opbygger en Netflix Streaming Box


Streaming tv-shows og film fra Netflix kræver en computer med en internetforbindelse og en slags skærm. En Netflix streaming boks i din stue vil forbinde til dit TV, så du kan se indhold fra din sofa i stedet for på en computerskærm. Opbygning af en Netflix streaming boks er hovedsageligt bygge en hjemmebiograf PC (HTPC). Konstruktion din egen computer kræver de værktøjer og tid til at sætte det hele sammen; dette er ikke et projekt for begyndere eller folk uvante med computer hardware.

Vejledning

1

Saml delene til din streaming boks. Du bliver nødt til at få en sag, strømforsyning, processor, bundkort, hukommelse og en harddisk. Afhængigt af de indbyggede optioner på bundkortet, kan du også brug for et netværkskort, et skærmkort og lydkort. Kig efter en sag designet til en slank profil; HTPC sager er specielt lavet til at passe sammen med de andre komponenter i din hjemmebiograf system. Processoren skal være hurtig nok til HD-video og video-output skal være high-definition medier interface (HDMI). Lyden skal være kompatibel med din nuværende sound-opsætning, så hvis du har surround lyd i din stue, vil du ønsker et lydkort, der kan matche.

2

Læg de dele af din Netflix streaming boks på en flad, veloplyst rum. Sæt processoren i bundkortet stikket eller slot. Smør den termiske pasta på processoren og anbringe heatsink følge instruktionerne, der fulgte med bundkortet. Fastgør bundkort til mount punkter i sagen. Hold strømforsyningen på plads, og fastgør skruerne, der låser den på plads. Sæt den vigtigste strømstik i bundkortet.

3

Installer harddisken i drevbåsen. Sæt strømkablet fra strømforsyningen og data ledningen fra bundkortet. Sæt RAM i bundkortet. Indsæt alle kort i ekspansion slots på bundkortet; for eksempel kortet netværk eller skærmkortet.

4

Afslutte sagen. Slut computeren til tv'et og tastatur og mus. Indsæt boot medier i din computer. Typisk vil dette være en bootbar USB-drev med operativsystemet på den. Operativsystemet skal understøtte Microsoft Silverlight, så du kan bruge Windows eller Mac OS X.

5

Boot op i systemet og tryk på tasten på tastaturet for at komme ind i boot menuen. Vælg placeringen af ​​dit operativsystem boot medier - for eksempel USB-drevet - og tryk på "Enter". Fortsæt gennem installationsprocessen. Tilslut din streaming boksen til internettet. Åbn webbrowseren og gå til Netflix.com. Log ind med dit brugernavn og password, og klik derefter på "Watch øjeblikkeligt." Vælg en show eller film, og klik på "Play". Du vil blive bedt om at installere Silverlight plugin til din browser. Følg instruktionerne på skærmen for at hente plugin. Når det er gjort, har du færdig med at bygge din Netflix streaming boks.

TIPS

  • En underkop eller ren yoghurt låg vil holde skruer og små dele ruller væk, mens du arbejder.
  • Hvis du har en separat grafikkort og lydkort, skal du tilslutte lydkortet til grafikkortet, så HDMI-porten vil bære både video og lyd oplysninger til dit TV.

Relaterede artikler