Hvordan man opbygger en eBay Website

Affiliate marketing er en af ​​de måder, som folk tjene penge online. Affiliate marketing er at få betalt for at fremme afsætning af varer eller tjenester for en anden virksomhed. For eksempel en affiliate marketing, der er medlem af eBay affiliate program tjener provision helst nogen klikker på en af ​​deres forbindelser og køb noget på eBay.com. En af de nemmeste måder at tjene penge som en eBay affiliate er at opbygge en eBay hjemmeside.

Vejledning

1

Vælg en niche for dit eBay hjemmeside. En niche er et bestemt emne, som en hjemmeside handler om. Affiliate sites er mere vellykkede, hvis de passer til en niche. Eksempler på en niche for en eBay hjemmeside er golf forsyninger, iPhone tilbehør og samleobjekter mønter.

2

Vælg og købe et domænenavn. Domænenavnet er navnet og web-adresse (URL) på hjemmesiden. Brug et navn, der afspejler, hvad hjemmesiden handler om. For eksempel bør en eBay hjemmeside, der sælger samleobjekter mønter indeholder "samlerobjekt" og / eller "mønter".

3

Køb en hosting plan for dit website. Website ejere betale hosting virksomheder til at gemme deres hjemmeside filer på deres servere. Betaler for website hosting er beslægtet med at betale leje for en lagerenhed.

4

Køb en eBay affiliate website bygning software. Denne software gør det muligt at tilslutte et par uddrag af kode (såsom dit affiliate ID-nummer) i softwaren for at "automatisk" bygge en eBay hjemmeside, der er unik for dig og dit affiliate partnerskab med eBay. Bans (buildanichestore.com/purchase.php) og EZ Affiliate Website Builder (ezaffiliatewebsitebuilder.com) er de to mest populære eBay website bygning software blandt affiliate marketing. Gøre lidt forskning for at afgøre, hvilken software der er en bedre egnet til dine behov.

5

Installer eBay website bygning software på din vært server ifølge LÆS ME-filen til softwaren.

6

Indsæt din affiliate ID-kode og eBay numre produktkategorien hvor det er nødvendigt. Vælg din layout og farver til dit eBay hjemmeside. Klik på "Udgiv", og din eBay hjemmeside vil være live til world wide web.


relaterade artiklar