Hvordan man laver et billede mindre på en webside

Hvis du er ny til web-design og har for nylig startet din egen blog eller hjemmeside, kan du spekulerer på, hvordan til at håndtere nogle af de grundlæggende principper for web design. En af de enkleste ting, du kan gøre for at gøre mere opmærksom på dit websted er at inkludere billeder, men nogle gange dine billeder kan kræve resizing. Hvordan kan du gøre et billede større eller mindre, så det passer den plads, du har til det på din side? Det er en nem proces, hvis du kan følge et par enkle trin.

Vejledning

1

Ændre størrelse på et billede ved hjælp af fotoredigering software som Photoshop. Først vælge det digitale billede, du vil tilpasse. Derefter beslutte, hvor lille eller stor, du gerne vil have det til at være i pixels (som er, hvordan digital fotos måles). Ideelt set vil du ønsker at gøre store fotos mindre, men ikke den anden vej rundt, da dette har tendens til at gøre billeder ser forvrænget.

2

Start Photoshop og åbne din billedfil. Du bør se en menuen øverst mærket "Image". Rul ned til overskriften "Billedstørrelse" og klik på det. Et nyt vindue vil poppe op med billedets nuværende størrelse i pixels. Indtast den mindre størrelse, du har besluttet, og klik på "OK." Dit billede er nu skaleret og klar til at gå.

3

Brug blogging software til at ændre størrelsen på et billede. Hvis du bruger Wordpress til din blog, kan du nemt uploade din fil ved hjælp af "Tilføj et billede" knappen i toppen af ​​hvert nyt indlæg. (Du skal være logget ind på din WordPress websted til at gøre dette.) Klik på knappen, og et nyt vindue vil poppe op, beder dig om at vælge, om du ønsker at uploade et billede fra din computer eller fra internettet ("Fra URL" ). Hvis din fil er på din computer, skal du blot klikke på "Select Files", og vælg den billedfil, du ønsker at uploade.

4

Klik på "Indsæt i Post", når billedet er blevet valgt, vil denne uploade fotoet til din blog-indlæg. Klik på billedet, og to kasser vil blive vist på toppen af ​​det. Man siger "Rediger Billede."

5

Klik på "Rediger billede" boksen, og en ny menu vil poppe op, der viser dit foto, sammen med en størrelse menu, der er givet i procent (100%, 90%, 80% og så videre). Hvis du gerne vil gøre dit billede mindre, skal du klikke på en af ​​disse procenter, og dit foto vil blive reduceret tilsvarende. Du kan også klikke på "Avancerede indstillinger" fanen og skriv den nøjagtige højde og bredde, du gerne vil i de relevante felter, hvis du har en bestemt størrelse, du gerne vil bruge.

TIPS

  • Brug kun billeder, som tilhører dig, eller som er tilgængelige via Creative Commons licenser.
  • Fotos, der vises på internettet, anses for ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre andet er angivet. Du må ikke stjæle andres arbejde eller reproducere deres materiale uden først at spørge om lov.

relaterade artiklar