Hvordan man laver en titel Graphic til en hjemmeside

Hvordan man laver en titel Graphic til en hjemmeside


Lav en dynamisk redegørelse og et positivt indtryk på din hjemmeside besøgende ved at inkludere en titel grafik eller header på dine websider. Overskriften er normalt vises øverst på hver side på dit websted. Din titel grafisk header kan omfatte dit firmanavn sammen med et logo, en iørefaldende sætning eller dit telefonnummer. Hold header så kompakt som muligt, så det ikke spilde din side rum. Opret din header med nogen grafik-redigeringsprogram.

Vejledning

1

Bestem den størrelse, du har brug for overskriften for at være, og de oplysninger, du vil inkludere. Bestemmelse om de farver, du vil bruge. For eksempel oprette en titel grafisk header måler 600 pixels bredt og 120 pixels høj, som omfatter dit firmanavn og logo. Dit logo kan indeholde dit firmanavn, og i så fald vil du blot omfatte din logo image.

2

Start din grafik editor og oprette en ny fil. Angiv en størrelse på 600W x 120H pixel for kunsten bord ved at indtaste disse numre ind i dokument setup felter. Brug farven værktøj til at indstille din baggrundsfarve.

3

Indtast dit firmanavn og formatere det med skrifttype og farver værktøj. Copy / paste eller importere dit logo i projektet og placere den på overskriften, hvor du ønsker det. Gem header fil som compheader.jpg.

4

Føj koden til at placere denne titel grafisk header på din webside i din valgte placering. Fælles HTML koder for din header er:

<Img height = "120" width = "600">


relaterade artiklar