Hvordan man laver en PDF Fill In

Portable Document Format (PDF) er noget, du er formentlig bekendt med --- det er et dokumentformat med så mange anvendelser, at det er næsten allestedsnærværende i dag i grafisk design, tekstbehandling, desktop publishing og mange andre applikationer. Men vidste du, at du kan oprette interaktive fyldbar PDF-formularer? Disse formularer kan derefter udfyldes af en bruger, som om de var en papirform eller en webside. Med den rigtige software, er det ikke svært at skabe indtastningsklare PDF-formularer.

Vejledning

1

Install "Adobe Acrobat Professional," Hvis du ikke allerede har, derefter åbne programmet.

2

Vælg "Formularer" i menulinjen og vælge "Start Wizard Form." Du får et udvalg af muligheder, herunder "ingen eksisterende Form", som begynder en tom formular; "En papirform", som giver dig mulighed for at bruge en scanner til at generere en PDF-version af en eksisterende papirform; og "et eksisterende elektronisk dokument", som giver dig mulighed for at slå en eksisterende elektronisk form i et fyldbar PDF.

3

Vælg "Ingen eksisterende formular" for at starte et dokument fra bunden. Den "nye Formularassistent" vil tage dig gennem processen med at skabe en ny form.

4

Vælg "baseret på en skabelon", hvis du beslutter at bruge en af ​​de mange tilgængelige Adobe formularskabeloner. Det er klogt at mindst se gennem Adobes skabeloner, som de vil sandsynligvis have en, der vil være nyttige for dig, medmindre dine behov er særligt idiosynkratisk.

5

Indtast oplysninger foranlediget af "Form Wizard". Gennem guiden, kan du indtaste en adresse, tilføje et firmalogo, tilføje en kontakt nummer og give en URL til din personlige eller forretningsmæssige hjemmeside. Du vil derefter blive guidet igennem processen med at skabe formularfelterne.

6

Gem din PDF når du er færdig med "Form Wizard".


relaterade artiklar