Hvordan man laver en Payback graf

Hvordan man laver en Payback graf


Hvis du nogensinde har skyldte penge i dit liv, du ved den stress, der følger med at betale pengene tilbage. Ved at lave en tilbagebetalingstid graf, kan du vurdere den tid, det vil tage at betale de penge tilbage, skyldte samt balance dit budget for andre emner, såsom dit realkreditlån, forsikring og bil betalinger. Balancing dit checkhæfte manuelt er en saga blot. Brug et database program som MS Excel til at gøre tilbagebetalingstiden graf for dig.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Excel. Klik på "File" knappen, og vælg "Ny" valgmulighed. Klik på "Blank Workbook", og klik på "Åbn" -knappen.

2

Klik på en tom celle. Hvis du skylder 1000 $ og har 10 måneder til at betale, skriv "= 1.000 / 10", og tryk på "Enter" -tasten. Den viste værdi er det månedlige tilbagebetalingstid beløb. I dette tilfælde den månedlige tilbagebetalingstid beløb er 100.

3

Klik på en tom celle og skriv titlen på grafen i cellen. Skriv f.eks "Payback Graph" i cellen og trykke på "Enter" -tasten.

4

Indtast det skyldige beløb i cellen lige under titlen. Hvis du skylder 1000 $, skriv "1000" i cellen og trykke på "Enter" -tasten.

5

Træk den månedlige tilbagebetaling beløb fra det samlede beløb og trykke på "Enter" -tasten. For eksempel, skriv "= 1000-100", og tryk på "Enter" -tasten. Det nye samlede beløb er 900.

6

Træk den månedlige tilbagebetaling beløb fra den nye samlede beløb og trykke på "Enter" -tasten. Skriv f.eks "= 900-100", og tryk på "Enter" -tasten. Det nye samlede beløb er 800. Fortsæt, indtil den nye samlede beløb er lig med 0.

7

Klik på titlen celle, og hold museknappen. Fremhæv alle cellerne i kolonnen med tekst eller tal, og slip museknappen. Klik på "Indsæt" fanen og vælg "Kolonne" graf. Excel grafer automatisk det nye samlede beløb og periode for hver betaling.

8

Klik på "File" knappen på den øverste værktøjslinje, og vælg "Gem" fra drop down menuen.

TIPS

  • Hvis du ikke har MS Excel, kan du bruge en anden finansiel software program.

relaterade artiklar