Hvordan man laver en hyperlink i din Craigslist indlæg

Craiglist er et nyttigt online værktøj til at finde alt fra produkter til job. Brugere kan også oprette gratis opslag på webstedet for at reklamere for deres tjenester, hverve arbejde eller sælge varer. Når du opretter en Craigslist annonce, kan du finde det nyttigt at inkludere et link til din hjemmeside, hvis du sælger mere end det element, der reklameres for, eller et link til din blog, hvis du hverve arbejde. I et par trin, kan du oprette et klikbart link, eller hyperlink i dit indlæg, der vil sende brugere til et websted, når de klikker på det.

Vejledning

1

Gå til Craigslist hjemmeside.

2

Klik på den by, du ønsker at reklamere for din udstationering.

3

Klik på "Send til Classifieds." Klik på den type indlæg du opretter og klikke på "Fortsæt".

4

Indtast en titel og en placering til din udstationering i de relevante felter. Skriv din udstationering tekst i boksen. Når du skal oprette et link, indsæt webadressen på det websted, som du vil linke til i tekstfeltet. Du skal omfatte "http: //" eller "https: //" før resten af ​​URL'en. Når du afslutter din annonce, vil Craigslist konvertere denne adresse til et link til din hjemmeside. Craiglist ikke tillader brugerne at oprette et link med en dedikeret titel; Du kan kun oprette et hyperlink til URL-adressen. For eksempel kan du ikke oprette et hyperlink, der hedder "Min blog", og har det forbindelse til din blog, når brugerne klikker på det. Du kan kun oprette et direkte link til din blog.

5

Klik på "Fortsæt" når du er færdig med at redigere resten af ​​udstationering. Din webadresse vises som et klikbart link i den endelige bogføring.

TIPS

  • Du skal medtage "http: //" eller "https: //" foran din web-adresse til Craigslist at anerkende forbindelsen som et hyperlink.

relaterade artiklar