Hvordan man laver en fane på en Facebook Fan side for at poste links

Hvordan man laver en fane på en Facebook Fan side for at poste links


Facebook fansider tillade brugere med samme interesser for at diskutere et emne og uploade relevante billeder og videofiler. Hvis du kører en Facebook fan side, kan du også ønsker at give medlemmerne mulighed for at poste links til eksterne online-indhold, fordi relevante links kan bidrage til at bede diskussion. Skaberen og administratorer af hver Facebook side kan tilføje en fane "Links" til den side ved at redigere sidens programindstillinger.

Vejledning

1

Log ind på Facebook. Klik på Facebook-side, som du ønsker at redigere i afsnittet "sider" i menuen til venstre på din Facebook startside.

2

Klik på "Rediger side" knappen på højre side af fan side. Vælg "Apps" knappen i menuen til venstre.

3

Find "Links" ansøgning om Tilføjet Apps siden. Klik på "Gå til App" linket blåt under "Links" app beskrivelse.

4

Klik og fremhæve alternativknappen ved siden af ​​"Tillad alle Fans til Post Links" for at aktivere denne indstilling. Klik på den blå "Gem" knappen.

5

Tryk på knappen "Tilbage" på din webbrowser for at vende tilbage til Tilføjet Apps siden. Klik på "Rediger indstillinger" linket blåt under "Links" app beskrivelse.

6

Klik på linket blå "Tilføj" i "Tab" sektionen. Klik på den blå "Okay" -knappen. Dette tilføjer fanen Link til din Facebook fan side.

TIPS

  • Kontrollér regelmæssigt links indsendt af medlemmerne til at sikre, at ingen stillinger links til spam eller upassende indhold. Hvis medlemmer misbruger den nytte, slukke for det ved at følge samme fremgangsmåde og ændre indstillingen til "Tillad kun Admins til Post Links" i trin 5.

relaterade artiklar