Hvordan man laver en bærbar Arbejdet med en FiOS Linje

Verizons FiOS service omfatter en trådløs router med nye installationer. Det er en fiber-to-the-lokaler løsning, der dramatisk øger den tilgængelige båndbredde i forhold til andre hjem-baserede Internet Service Provider teknologier som kabel og DSL. Verizon distribuerer en fiberoptisk signal til et netværk opsigelse kasse uden for dit hjem, hvor det omdannes derefter til traditionel kobber ledninger og forbindes til Verizon modem. Du kan lave en bærbar computer arbejde med FiOS enten trådløst eller med et Ethernet-kabel.

Vejledning

Trådløs

1

Klik på ikonet for trådløs i nederste højre hjørne af skærmen ved siden af ​​uret. Den trådløse ikon ligner en serie af stænger med en orange stjerne i midten.

2

Klik på det trådløse netværk, der udsendes af den trådløse FiOS router. Dette er højst sandsynligt det netværk med det stærkeste signal, som er repræsenteret med de mest grønne søjler.

3

Indtast adgangskoden til den FiOS trådløse netværk, hvis du bliver bedt.

4

Åbn en webbrowser og besøge et websted for at kontrollere forbindelsen.

Wired

5

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en af ​​de "LAN" porte på FiOS router.

6

Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på den bærbare computer.

7

Åbn en webbrowser og besøge et websted for at kontrollere forbindelsen.

TIPS

  • Hvis tjenesten ikke fungerer korrekt, kan du have en fejlkonfiguration eller der kan være en afbrydelse i tjenesten. Kontakt Verizon for detaljer.

relaterade artiklar