Hvordan man kan reducere størrelsen på et foto, så det vil download hurtigere

Hvordan man kan reducere størrelsen på et foto, så det vil download hurtigere


Re-dimensionering billeder er blevet en meget almindelig opgave som flere og flere mennesker deler deres billeder og billeder online. Én grund mange mennesker har brug for at re-størrelse et billede er, fordi filen er for stor til at uploade eller downloade. Du kan reducere filstørrelsen på et billede ved at ændre filtype eller ved at ændre beslutningen. Opløsningen af ​​et billede er baseret på antallet af pixel, den indeholder. Windows 7 giver brugeren mulighed for nemt at ændre størrelse et billede. Med Windows 7, kan du bruge programmet Paint eller Windows Live Photo Gallery til at re-størrelse billeder på et øjeblik. Jo mindre filstørrelse, vil hurtigere et billede upload eller download.

Vejledning

Re-size et billede i Paint

1

Åbn Paint. Klik på "Start" knappen og vælg "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" og vælg derefter "Paint".

2

Åbn det billede, du vil ændre størrelsen. Klik på "File" og derefter vælge "Åbn" for at finde dit billede. Billedet skal åbne i maling.

3

Re-size billedet. Klik på "Billede" i menuen findes øverst på siden og vælg "Re-size" fra drop-down menuen.

4

Check "Procent" og derefter indtaste en numerisk værdi i både "horisontale" og "vertikale" kasser. For eksempel, hvis du skriver 75 i feltet, vil det reducere dit billede til 75 procent af den oprindelige størrelse. Husk at skrive det samme antal i hver boks, så billedet ikke bliver skæv i størrelse. Klik på "OK" for at anvende dine ændringer.

5

Gem dit billede til fremtidig brug. Sørg for at give denne fil et nyt navn, hvis du vil beholde en kopi af originalen i større størrelse. Hvis billedet var ikke en JPEG-fil til at begynde med, skal du gemme det som en JPEG-fil til at reducere størrelsen yderligere.

Re-size billeder i Windows Live Photo Gallery

6

Klik på det billede, du ønsker at re-size inde fra den mappe, hvor det er placeret.

7

"Windows Live Photo Gallery" vinduet skal åbne med en visning af dit billede.

8

Klik på menuen "Filer" og klik på "Re-størrelse."

9

I den dialogboks, der åbnes, skal du bruge drop-down menu til at vælge den nye størrelse.

10

Klik på "Re-størrelse og Gem" for at anvende dine ændringer og gemme billedet.


relaterade artiklar