Hvordan man kan reducere størrelsen på et billede med fri software

Hvordan man kan reducere størrelsen på et billede med fri software


Som social networking websites er blevet mere populære, er behovet for at reducere størrelsen billederne vokset. En stor fil kan tage lang tid at uploade. Hvis det er for stor, vil nogle hjemmeside og programmer ikke tillade det. Ændre størrelse på en fil vil reducere billedets dimensioner og dens filstørrelse. Flere gratis programmer gør opgaven let.

Vejledning

1

Reducer størrelsen af ​​et billede med Irfanview (se Resources). Dette gratis program giver brugeren grundlæggende billedredigering evner som beskæring, ændring af farver og resizing. For at reducere størrelsen, skal du vælge "Resize billede" fra "Image" menuen. Typing i dimensioner mindre end de eksisterende værdier vil reducere størrelsen. Eksperimenter for at se, hvilken størrelse der fungerer bedst.

2

Reducer størrelsen af ​​et billede med Picasa (se Resources). I denne Google-program, er det ikke så indlysende, hvordan man reducerer billedstørrelsen. Ikke desto mindre er enkel, når du finde ud af det. Tricket er "Eksporter til mappe" valgmulighed, der ligger i menuen "Filer". Et vindue vises, som giver dig mulighed for at reducere størrelsen ved at reducere billedets dimensioner og derefter gemme den nyligt nedsatte billede.

3

Reducer størrelsen af ​​et billede med din webbrowser. Naviger til "Shrink Pictures" linket (se Resources) og rul ned til "ændre størrelse på billeder" boksen. Efter at have uploadet dit billede ved at klikke på "Browse", kan du vælge mellem populære indstillinger dimension eller indtaste din egen. For en mindre filstørrelse, skal du vælge "Good" som billedkvaliteten.


relaterade artiklar