Hvordan man kan reducere størrelsen på en JPG-billede

Optagelse det perfekte fotografi kan gøre, du vil sende det til en hel postliste, men det kan være for stor en fil. Resize en JPG-fil (også kendt som JPEG for Joint Photographic Experts Group) med blot et par klik. Du kan bruge et program - Microsoft Paint - allerede installeret i Microsoft Windows og to andre - Adobe Photoshop og Microsoft Publisher - at du skal købe.

Vejledning

Brug af Paint

1

Åbn Paint ved at klikke på Paint knappen i øverste venstre hjørne af skærmen og vælg "Åbn". Gå til den JPG-fil for at ændre størrelsen og dobbeltklik på billedet filnavnet.

2

Klik på "Resize" i afsnittet "Image" af båndet / værktøjslinjen øverst på skærmen. Den "Resize og Skew" åbnes.

3

Sørg for, at "Bevar størrelsesforhold" er markeret, og skriv et nyt nummer, lavere end 100, ind i "Horizontal" feltet øverst på skærmen. Den "Vertical" boks vil automatisk ændre sig. Klik på "OK" knappen og billedet er reduceret i størrelse.

Brug af Photoshop

4

Åbn Photoshop og klik på menuen "Filer". Vælg "Åbn". Gå til din JPG-fil for at ændre størrelsen, og dobbeltklik på filnavnet, så billedet åbnes i Photoshop arbejdsområdet.

5

Klik på "Image" menuen øverst på skærmen. Vælg "Image Size" for at åbne "Image Size" vinduet.

6

Sørg for, at "Bevar proportioner" er markeret i vinduet. Indtast en ny, mindre antal i enten "Bredde" eller "højde" feltet i midten af ​​vinduet. Den anden boks vil ændre sig automatisk. Klik på "OK" knappen og billedet størrelse reduceres.

Brug Publisher

7

Åbn Publisher, og klik på "Blank 8,5 x 11" knappen i øverste venstre del af "tilgængelige skabeloner" skærm.

8

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen. Klik på "Billede" knappen på værktøjslinjen / bånd direkte under fanen. Gå til din JPG-fil, du ønsker at reducere i størrelse og dobbeltklik på filnavnet. Billedet åbner på Publisher siden.

9

Tryk og hold "Shift" -tasten på tastaturet nede. Klik på et hjørne af billedet og træk det ind mod midten af ​​billedet, skrumpende den. Slip "Shift" -tasten og foto hjørne, når billedet er i den foretrukne nye størrelse.


relaterade artiklar