Hvordan man kan reducere størrelsen af ​​en JPG på en disk

Hvordan man kan reducere størrelsen af ​​en JPG på en disk


Billedfiler, selv om små, kan tage en masse plads på harddisken, når du samler en masse af dem. På trods af den allerede lille størrelse JPG filformat, kan det være nødvendigt at reducere størrelsen af ​​en JPG-fil for at gøre plads på din harddisk disk. Uanset om du har en Mac eller en Windows-computer, der er et forudinstalleret program på systemet, der vil lade dig ændre størrelsen et JPG-billede i et par enkle trin.

Vejledning

Windows

1

Klik på "Start" knappen i computerens proceslinjen, og flyt musemarkøren over "Alle programmer" valgmulighed. Flyt musemarkøren over "Tilbehør" valgmulighed, og klik på "Paint" for at åbne Pain program.

2

Klik på "Paint" knappen i værktøjslinjen programmets, og vælg "Åbn" fra Paint menuen. Find JPG billede, du vil reducere størrelsen af ​​på computerens harddisk, skal du fremhæve det, og klik på "Åbn" for at åbne filen i Paint.

3

Klik på fanebladet "Hjem", efterfulgt af "Resize" valgmulighed under "Image" overskrift.

4

Anbring et flueben ud for "Bevar størrelsesforhold" valgmulighed.

5

Skriv en horisontal pixel værdi for billedet i felterne ved siden af ​​"Resize" overskrift. Med "Bevar størrelsesforhold" valgmulighed er markeret, vil Paint automatisk justere den lodrette pixel værdi for at afspejle den vandrette pixel værdi. Indtast en mindre pixelværdi end allerede er til stede, fordi en billedets størrelse på en harddisk er en afspejling af antallet af pixels i billedet.

6

Klik på "OK" knappen for at lukke "Resize og Skew" vinduet.

7

Klik på "Paint" knappen, flyt musemarkøren over "Gem som", og vælg "JPG" fra Gem som menu.

8

Klik på "Gem" knappen for at gemme JPG-fil i sin mindre størrelse.

Mac

9

Klik på "Finder" ikonet i computerens dock, efterfulgt af "Programmer" ikonet mappe. Dobbeltklik på "Preview" programikon for at starte programmet.

10

Klik på fanebladet "Filer", og vælg "Åbn ..." fra menuen Filer. Find den JPG-fil, du ønsker at ændre størrelsen på computerens harddisk, markere det og klikke på "Åbn" for at åbne filen i Billedfremviser.

11

Klik på fanebladet "Filer", og vælg "Gem som ..." fra menuen Filer.

12

Klik på skyderen til højre for "Kvalitet" overskrift, og træk kvalitet skyderen fra højre mod venstre for at reducere størrelsen på filen. Den skønnede størrelse af filen ved den indstillede kvalitet vil blive vist ved siden af ​​"File Size" overskrift i bunden af ​​"Gem som" vindue.

13

Klik på "Gem" knappen for at gemme JPG-fil i sin mindre størrelse.

Relaterede artikler