Hvordan man kan reducere filstørrelsen på Web Clip Art

Vide hvordan man kan reducere filstørrelsen på multimedieklip billedfiler er ekstremt vigtigt, hvis du planlægger at bruge dem på din hjemmeside. Billedfiler, der er for store, kan medføre, at din hjemmeside til at indlæse langsomt og kan afskrække besøgende fra at se det. Brug af Microsoft Word eller et foto-redigering program, kan du nemt reducere filstørrelsen uden at miste kvaliteten af ​​dit billede.

Vejledning

Reducer filstørrelse Clip Art for Webpages

1

Reducer opløsningen på alle multimedieklip filer, du planlægger at bruge til nettet til 72 dpi. Løsningen af ​​et billede væsentligt påvirker størrelsen af ​​filen. Brug Photoshop eller et andet billedredigeringsprogram software til at sænke opløsningen på din multimedieklip.

2

Indsæt din multimedieklip fil i Microsoft Word, hvis du er ved at forberede en webside, som du kan komprimere størrelsen på din fil direkte i det dokument, du opretter.

3

Klik på nettet billedet, og derefter højreklikke og vælge "Formater billede" fra menuen, der vises. Fra "Picture" fanen, som normalt åbnes automatisk, skal du klikke på "Komprimer" knappen.

4

Vælg "Web / Screen" fra listen over indstillinger, der vises på "Komprimer billeder" i menuen. Vælg de indstillinger "Slet beskårne områder af billeder" og "Komprimer billeder" ved at markere boksene. De dele af multimedieklip, du har beskåret bruger Word vil automatisk blive slettet, hvilket hjælper til at reducere filstørrelsen.

5

Sørg for at ændre størrelsen på billeder for bredde og længde ved hjælp af en foto-redigering program i stedet for Word. Brug piletasterne værktøjer i Word, er multimedieklip kun reduceret i størrelse i forbindelse med sit udseende i dokumentet, men filen ikke ændres i form af diskplads.

TIPS

  • Når reducere opløsningen på en billedfil for Web, skal du sørge for at lave en kopi af filen før du gør det. Det er muligt, at du måske ønsker at genbruge en multimedieklip billede senere i en trykt publikation, hvorefter du skulle den originale fils højere opløsning. Holde en sikkerhedskopi af alle dine billedfiler.
  • Aldrig ofre kvaliteten af ​​dit billede for at reducere filstørrelsen. Der er en grænse for, hvor meget der kan gøres for at sænke størrelsen af ​​en multimedieklip grafik, og det er bedre at have en stor fil end en, der er fattige på grund af forvrængning.

relaterade artiklar