Hvordan man kan reducere filstørrelsen, når Scanning af et PDF

Hvordan man kan reducere filstørrelsen, når Scanning af et PDF


Portable Document Format (PDF) er en almindelig filtype bruges til scanning af dokumenter. Formatet giver mulighed for det scannede materiale, der skal åbnes og ses af alle med en PDF læsning program. Afhængig af størrelsen og kvaliteten af ​​det originale dokument kan påvirke størrelsen af ​​PDF-dokumentet, som kan være ganske store. En mindre filstørrelse kan være ønskeligt, når positing PDF i en delt mappe eller via e-mail. Du kan reducere filstørrelsen, når du scanner en PDF ved at følge et par skridt.

Vejledning

1

Download en PDF-skrivning program. Der er en række PDF skrive programmer til rådighed, både gratis og mod betaling, og alle er egnede til at konvertere scannede dokumenter til en PDF. Filstørrelsen af ​​det færdige PDF er ikke er relateret til det at skrive programmet. Prøv PDFill, en gratis PDF skriftligt program, som kan hentes fra PDFill hjemmeside. En gratis prøveversion af Acrobat Pro kan hentes fra Adobes websted.

2

Installer scanning program, der fulgte med scanneren. Programmet vil variere afhængigt af scanneren, men processen vil arbejde det samme for et program. Desuden vil programmet type har ingen indflydelse på din evne til at reducere den samlede PDF filstørrelse.

3

Læg det dokument, du vil scanne ind i scanneren. Afhængigt af hvilken type af scanner, du bruger, og antallet af sider i det oprindelige dokument, kan du bruge en flad seng eller automatisk dokumentføder. Tryk på knappen Scan på scanneren. Når du trykker på "Scan" knappen, vil standard scanning program iværksætte og forhåndsvisning af scanningen vil være synlig i programmets vindue.

4

Brug drop-down menuen på scanningen program for at vælge PDF skriftligt program fra trin 1. Brug de tilgængelige indstillinger i afsnittet "Løsning" i scanningsprogram til at sænke opløsningen af ​​det scannede dokument. Jo lavere opløsning, jo mindre filstørrelsen være. Resolutionen vil blive opført i "dpi" (dots per inch). Afhængigt af kvaliteten af ​​det originale dokument, kan du nødt til at eksperimentere med flere scanninger, før du bestemme den laveste opløsning, du kan bruge, mens den stadig er i stand til at læse den.

5

Klik én gang på "Gem" knappen på scanningsprogram. Denne handling vil lancere "Gem som" dialogboks. Brug "Look in" menuen for at vælge den mappe, hvor du vil gemme PDF-filen. Skriv et navn til PDF-filen i "File name" og klik en gang på "Gem" knappen.


relaterade artiklar