Hvordan man kan omgå Ink udløb

Hvordan man kan omgå Ink udløb


De fleste printerproducenter nu sætte computerchips i deres blækpatroner. Chips fortæller printeren, hvor meget blæk der er tilbage, og om der er nogen specifikke problemer med patronen. Desværre nogle chips nu også en udløbsdato, der automatisk gør patronen stoppe med at arbejde efter denne dato. For at forlænge levetiden på din patron efter udløbsdatoen, kan du omgå den dato helt ved at nulstille chippen.

Vejledning

1

Køb en chip resetter, der virker for din printermodel. (Se Ressourcer til et link til et eksempel på en Epson chip resetter, der virker med de fleste Epson desktop printere.) For at vælge chip resetter til din patron, skal du vælge printerproducenten fra listen til venstre på skærmen, og derefter rulle ned til vælg din specifikke model.

2

Find patronen chip - som regel en kobber-farvet firkant på bagsiden eller bunden af ​​blækpatronen. Uden at fjerne det fra patronen, sætte chip side af patronen i resetter. Hvis det er en større resetter, skyd patronen i og lad det sidde der. For mindre, skal du holde det på plads. Hold den der i ca. 30 sekunder.

3

Gentag med alle patroner fra den printer, har brug for deres dato nulstilles. Returnere dem til printeren og udskrive et dokument eller foto for at teste blæk. Hvis du får fejlmeddelelser om lav blæk eller ulæselig patron, returnere patronen til chip resetter, og hold den i mindst et minut.

Relaterede artikler