Hvordan man kan fremme et e-handels website

Hvordan man kan fremme et e-handels website


Hvis du er en ny eller aktuel virksomhedsejer og du har oprettet en hjemmeside til at sælge dine produkter online, skal du vide, at blot at lancere og have en e-handel hjemmeside er ikke nok til at tiltrække besøgende og generere salg.

For din hjemmeside til at blive en succes, vil det kræve en vis indsats fra din side. Du skal annoncere og reklamere for din hjemmeside. Med millioner af sider på internettet, vil de besøgende nødt til at finde dit websted. Du bliver nødt til at lære at holde deres interesse, indsamle deres oplysninger og for at holde dem at komme tilbage efter mere.

Vejledning

1

Gøre søgeord forskning. Åbn din webbrowser, og gå til Google søgeordsværktøjet website. (Se Resources). Indsend fem søgeord, du tror, ​​folk kan skrive i søgemaskiner til at finde dine produkter. Placer disse søgeord i Google Keyword Tool. Klik på "ideer til søgeord." Dette vil generere lignende søgeordssætninger, at andre mennesker også har brugt i søgninger. Kig på søgeordssætninger, der får den højeste søgevolumen og laveste konkurrence.

2

Optimer din hjemmeside: Brug on-side optimering .Tag de fem søgeord, du kom op med i trin 1 og placere dem i Meta Tags i din e-handels website. Dette vil omfatte: Meta titel, Meta beskrivelser, overskrifter og hjemmeside indhold.

3

Placer en tilmeldingsformularen på din e-handels-websted for besøgende at abonnere på din hjemmeside. Tilbyde besøgende et gratis produkt eller en anden type tilbud i bytte for deres e-mail oplysninger. Brug oplysningerne til at opbygge en liste. Så send dem yderligere tilbud, og holde dem opdateret på nye produkter. Denne måde, bygge dig et tillidsforhold med dem.

4

Send dit websted til toppen søgemaskiner: Google, Yahoo, DMOZ og Bing.

5

Brug sociale medier. Har en social media tilstedeværelse for din hjemmeside og produkter. Opret en Facebook-gruppe eller fan side. Tilmeld dig Twitter og tweet din tilhængere, og Facebook venner om nye produktlanceringer ankomster.

6

Brug social bookmarking. Send dit websted til steder såsom: Tumbler, Digg og del.icio.us. Social bookmarking din hjemmeside bygger backlinks, der rejser din hjemmesides i steder såsom Google.

7

Brug video markedsføring. Opret reklamer om din virksomhed, og uploade dem til YouTube. Link videoerne i din Facebook-besked til fans og dine kvidre tilhængere; tilskynde dem til e-mail videoerne til deres venner.

8

Send en pressemeddelelse. Åbn din webbrowser og gå til websites såsom Fri pressemeddelelse, PRWeb, og PR Newswire og Business Wire. Tilmeld dig, og udsende pressemeddelelser om dit websted og produkter. Nogle elektroniske nyhedstjenester kan lade brugerne betale for nogle tjenester; navnlig PR Newswire og Business Wire. Pressemeddelelser opfanges meget hurtigt af Google News, og kan straks placere dit websted i top rang, og på vej til at modtage trafik.


relaterade artiklar