Hvordan man kan fremme en hjemmeside uden penge

Mange bloggere og administratorer afhængige betalt forfremmelse til at bringe trafik til deres hjemmeside. Pay-per-klik-kampagner, for eksempel, giver dig mulighed for at målrette din annoncering til en bestemt demografisk som alder eller køn. Mens denne taktik er meget lydhør, kan en aktiv kampagne være dyrt på grund af din nicheâ € ™ s generelle konkurrence. I sådanne tilfælde kan du stole på gratis reklame metoder, der - selv om de er mere tidskrævende - i sidste ende levere lignende resultater.

Vejledning

1

Informere venner og familie om din hjemmeside. Pårørende ofte kender andre mennesker, du ikke kender, som giver et effektivt socialt netværk. Hvis dit websted sælger produkter eller tjenester, kan de besøgende være tilbøjelig til at drive forretning med dig. Efterfølgende tilskynde tilfredse kunder til at sprede ordet til deres venner.

2

Opret en e-mail signatur fremme dit websiteâ € ™ s hjemmeside. Denne metode er især effektiv, hvis du e-mail en bred vifte af mennesker på månedsbasis. Selv mens nåede kun én person ad gangen, kan dit websted i sidste ende udvikle en kultstatus bestående af målrettede, loyale læsere.

3

Brug sociale netværk som Facebook og Twitter. Brugere abonnerer på din konto følger dig for en grund; de er tilbøjelige til at reagere på en venlig stemme. Før fremme dit websted, publicere indhold, der relaterer til din målgruppe. Nysgerrige enkeltpersoner vil tjekke dit websted kun én gang; fylde den med interessante og relevante oplysninger, inden de ankommer.

4

Annoncer din websiteâ € ™ s indhold eller tjenester på brugerdrevne communities som Digg og StumbleUpon. Disse websteder er fyldt med brugere, der aktivt søger nye kilder og informationer til at udforske. Fremme dit bedste materiale på en eller flere kommuner, mens overbevise brugerne til at besøge Contenta € ™ s oprindelige kilde.

5

Skriv rige og værdifulde kommentarer på relaterede blogs. Kommenteringsværktøjer taktik er generelt en succes, hvis du virkelig bidrage til en eksisterende artikel. Må ikke aktivt bede brugerne til at besøge din hjemmeside, medmindre emnet ved hånden berettiger hertil. Ellers kommentar felter typisk kan du indsætte dit website URL sammen med en ønsket pen navn. Give værdifulde oplysninger kan intriger andre læsere, der vil følge dit link som resultat.

6

Deltage i niche fora, der er tæt relateret til din websiteâ € ™ s emne. Over tid opbygge et tillidsforhold som andre brugere blive bekendt med dig. Tilføj et link til din hjemmeside som et forum signatur, hvis det tillades, mens konsekvent bidrager til fællesskabet. Indimellem foreslå dit websted til andre, hvis indholdet tilføjer flere detaljer til en bestemt diskussion.

7

Kontakt kolleger bloggere og website administratorer og bede om tilladelse til at skrive en gæst post. Hvis du er en ekspert på ethvert emne relateret til deres niche, bloggere generelt velkommen din ekspertise som det supplerer deres site med værdifuldt indhold. Som belønning, de typisk give dig mulighed for at videregive din hjemmeside, så andre kan besøge.


relaterade artiklar