Hvordan man kan forbedre Buffering SpeedVideo buffering problemer opstår, når oplysninger, der bliver sendt via internettet spiller hurtigere, end det kan downloade. Der er ikke noget mere frustrerende end at have en video eller tv-show du ser stop og starter igen og igen på grund af buffering hastighed. Du kan nemt fejlfinding computerens buffering hastighed, så du kan se videoer uden afbrydelser.

Vejledning

1

Luk alle andre kørende programmer på din computer, mens du ser en video. Andre kørende programmer forstyrre din Internettets forbindelseshastighed.

2

Stop eller pause nogen downloads eller automatiske opdateringer, der kører på din computer. Det tager væk fra den tilgængelige båndbredde på din computer. Jo mere båndbredde til rådighed på en computer, jo lettere vil det være for computeren til buffer nogle videoer, du forsøger at spille online eller med en medieafspiller på din computer.

3

Se video online på et andet tidspunkt, hvor trafikken på webstedet er mindre. Alt for mange mennesker forsøger at få adgang til et websted for at se videoer vil forårsage server spørgsmål, som i sidste ende vil påvirke buffering hastighed af videoen, du forsøger at spille.

4

Pause videoen og lad video buffer i et par minutter, før du vælger "Play" knappen igen. Give download et par minutter til at indhente, mens filmen på pause, kan være med til at løse problemet.

5

Opdater din internetbrowser, eller prøv at se videoen på en anden webbrowser. Firefox har en tendens til at have mange problemer med buffering videoer.

6

Luk alle andre faneblade på din internetbrowser.


relaterade artiklar