Hvordan laver lister på Facebook

Realiseringen af ​​et Facebook liste er en bekvem måde at gruppere venner. Du kan oprette en ny ven liste for næsten alt. For eksempel kan du oprette en venneliste for venner, der er high school eller college bekendte. Mulighederne er uendelige, og udelukkende afhænger af din fantasi og behov. En Facebook listen tilbyder endnu en måde at styre indstillinger for personlige oplysninger for en udvalgt gruppe af mennesker. Derudover kan du filtrere listen aktivitetsstrøm separat på din news feed.

Vejledning

1

Gå til Facebook hjemmeside og logge ind på din konto. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik derefter på knappen "login" få adgang til din startside.

2

Klik på "Friend" option på venstre sidepanel under dit profilbillede på din startside. På "venner" skal du klikke på "Rediger venner" knap øverst.

3

Klik på "Opret en liste" på næste side. "Opret ny liste" vises dialogboksen.

4

Skriv et navn til listen i tekstområdet, der siger "Indtast et navn."

5

Klik på billedet af din ven til at vælge ham. Et ikon afkrydsning vises på hans profilbillede, angiver, at du har valgt denne person. Du kan vælge flere venner til at føje til listen.

6

Klik på "Opret List" knappen når du er færdig. Facebook tager dig til den nye venneliste side automatisk, som viser de mennesker, du har tilføjet. Hvis det er tilgængeligt, kan du se en "foreslået til denne liste" på den højre sidebar med foreslåede venner, du måske ønsker at tilføje.

Relaterede artikler