Hvordan laver Interaktive Lykønskningskort

Hvordan laver Interaktive Lykønskningskort


I dag har folk fundet en nemmere måde at holde kontakten via internettet. Emails er steget, og breve er blevet en sjælden lejlighed. Sender bare en almindelig bemærkning er lang forældet. Onine hilsener er meget populære, og der er flere hjemmesider, der tilbyder en bred vifte af præ-skabte kort at vælge imellem. Blandt dem er interaktive lykønskningskort, der vil tilføje en ekstra touch til en meddelelse.

Vejledning

1

Søge på nettet for websteder, der tilbyder gratis interaktive / animerede lykønskningskort. Websites såsom 123Greetings.com eller Egreetings.com, tilbyder en bred vifte af lykønskningskort til at vælge fra.

2

Vælg et tema til din lykønskningskort og gennemse udvælgelsen af ​​kort, indtil du finder den rigtige for dig. De fleste interaktive kort vil komme med musik - nogle hjemmesider kan endda lade dig vælge en sang - og en animeret billede.

3

Indtast din afsender og modtager information (navne og e-mail adresser). Skriv din personlige hilsen / note og formatere din tekst. Du kan vælge størrelse, stil og farve på din skriftligt.

4

Vælg den dato, hvor du vil sende kortet og om du ønsker at modtage en kopi af den til din egen e-mail-konto.

5

Se et eksempel på kortet for at sikre, at du ikke lave nogen fejl eller slåfejl.

6

Send kortet ved at bekræfte alle de oplysninger, du har indtastet.


relaterade artiklar