Hvordan laver folk Tan på Photoshop

Hvis du nogensinde har taget et foto af en person, der sjældent, om nogensinde, gos udenfor i selve sol, kan du opleve, at de er foruroligende bleg. Dette kan især være mærkbar, hvis alle andre i billedet har en tan. Du kan forvente, vil du enten nødt til at leve med dette, eller har en professionel ændre billedet for dig. Men hvis du har en kopi af Photoshop på computeren, kan du hurtigt tilføje en overbevisende tan til den pågældende selv.

Vejledning

1

Læg det billede, du vil redigere på din computer ved at kopiere det fra et kamera eller en anden digital kilde. Mens du kan scanne i en trykt kopi, vil den resulterende kvalitet ikke så god.

2

Åbn Photoshop. Vælg "File" i menuen og vælg "Åbn". I den dialogboks, der vises, find det billede du har lagt og åbne den.

3

Vælg "Quick Selection" værktøj fra værktøjskassen, og vælg den hud, du vil have en tan. Hvis du vælger for meget, vælge hår for eksempel ændre værktøjet til "Træk", og tag det afsnit, som du ikke ønsker.

4

Vælg "Billede" i menuen og vælg "Justeringer". Fra valgmuligheder, vælg "Hue / Saturation". I den dialogboks, der vises, skal du ændre "Saturation" til omkring +20 og "Lys" til omkring -10. Disse tal er tilnærmelser, fordi det nøjagtige beløb vil afhænge af graden af ​​hudens bleghed og lysstyrken i scenen. Klik på "OK".

5

Vælg "Billede" i menuen og vælg "Justeringer". Fra valgmuligheder, vælg "Color Balance". I den dialogboks, der vises, skal du vælge "mellemtonerne." Gør den første post i toppen +24 og den anden -5. Igen, disse er tilnærmelser. Klik på "OK". Gem dit arbejde.


relaterade artiklar