Hvordan laver Afstemninger om Topix

Hvordan laver Afstemninger om Topix


Topix.com hævder at være "verdens største community news hjemmeside." Hjemmesiden indlæg blurbs af nyhedsartikler offentliggjort fra flere kilder på en lang række emner fra hele verden. Topix læserne opfordres til at drøfte disse emner. Ud over at deltage i online diskussioner og fora, kan registrerede medlemmer af Topix hjemmesiden også oprette afstemninger, der inviterer andre besøgende til at veje ind på et spørgsmål, baseret på multiple choice svar. Poll indlæg er modereret af Topix medarbejdere.

Vejledning

1

Gå til Topix hjemmeside. Log ind på din konto. Hvis du ikke har en konto, bliver du nødt til at oprette en, som er gratis at gøre. Klik på "Tilmeld" linket øverst på websiden. Udfyld og indsend tilmeldingsskemaet. Du vil ikke se muligheden for at oprette en afstemning, medmindre du er en registreret medlem af Topix.

2

Kig i øverste venstre side af websiden ved siden af ​​"Local News" for at få adgang til byen og stat du er i på Topix hjemmeside. Hvis du vil oprette en afstemning om en anden placering, skal du klikke på knappen "Rediger". Indtast byens postnummer og derefter vælge "Go".

3

Klik på linket "Forum og undersøgelser" i menufunktioner i venstre side eller i bunden af ​​siden.

4

Se direkte under "Søg Forum" boks på "Forum og undersøgelser" siden. Du vil se en liste med indstillinger til "Start en diskussion", "Tilføj et billede" eller "Opret en afstemning." Klik på "Opret en afstemning" valgmulighed.

5

Indtast din afstemning spørgsmål i "Spørgsmål" feltet. Liste op til 10 svarmuligheder for afstemningen spørgsmål i "Svar" field bokse. Udfyld CAPTCHA ordet udfordring at bekræfte din identitet. Klik på "Opret Poll" knappen. Din afstemning er nu oprettet.


relaterade artiklar