Hvordan kan man finde gratis trådløse netværk

En dag, vil du være i stand til at tage din bærbare computer hvor som helst og være sikker på at finde et trådløst netværk til at oprette forbindelse til, uanset hvor du er. Indtil da, men du nødt til at opdage, hvor du kan gå for at finde et gratis trådløst netværk. Følgende trin vil hjælpe dig med at opnå dette.

Vejledning

1

Tag din bærbare computer med på dine foretrukne steder såsom parker, boghandlere og caféer at se om der er et trådløst netværk, du kan oprette forbindelse til.

2

Find steder, der har gratis trådløs adgang til kunderne. Websites såsom wififreespot.com eller wireless.org.au liste disse placeringer ved stat, territorium eller virksomhed.

3

Spørg din lokale regering til at opbygge og vedligeholde et gratis trådløst netværk til en del af eller hele den by eller amt du bor i. Mange byer giver gratis trådløs i deres downtown områder til brug for forretningsfolk i området. Tjek besøgscentre i din by også.

4

Start din egen community netværk ved at få sammen med naboer, der også ønsker at have et gratis trådløst netværk. Du kan opleve, at de er villige til at bidrage med midler til at opbygge et netværk, der kan bruges ikke kun af nabolaget gruppe, men af ​​alle i nærheden. Freenetworks.org har oplysninger om, hvordan man opbygger et kvarter netværk.

TIPS

  • Wardriving er den praksis at køre rundt på udkig efter steder, hvor man kunne få adgang til et trådløst netværk. Snylter er den handling at forbinde til nettet, uden at bede om tilladelse fra ejeren. Selv om denne praksis er tvivlsom ud fra et juridisk synspunkt, kan du opleve, at nogle mennesker tillader eller endda opfordre andre til at piggyback på deres net.

Relaterede artikler