Hvordan kan jeg konvertere YouTube FLV filer til at spille på en dvd?

Hvordan kan jeg konvertere YouTube FLV filer til at spille på en dvd?


YouTube video-filer er faktisk FLV Flash-filer. De kan downloades ved hjælp af en række forskellige gratis video Downloader værktøj. Konvertering de downloadede FLV-filer i DVD kompatible filer kræver brug af konvertering software. Ingen af ​​disse typer af programmer er hjemmehørende i Windows. Heldigvis kan de downloades gratis. YouTube video-filer er af ringere kvalitet end de fleste standard DVD'er, og dette vil være indlysende, når de afspilles på en dvd-afspiller.

Vejledning

1

Naviger til webadressen på den YouTube-video. Fremhæv og kopier URL'en. Der er en række websteder, der letter download af YouTube-videoer til fri såsom keepvid.com, downloadyoutubevideos.com og keep-tube.com (se "Resources"). Indsæt webadressen til et af disse steder, og klik på "Hent", hjemmesiden vil automatisk konvertere YouTube video i en downloades flv-fil. Download filen til computeren.

2

Hent og installer en FLV til DVD konverter program. Disse kan findes gratis på nettet, findes nogle gode muligheder på: flv-to-dvd.com, flvsoft.com, flvconverter.biz, convertfiles.org. Disse Programmet vil automatisk konvertere FLV filer til de typer af filer (VOB-filer), der er nødvendige for en DVD. Alle de førnævnte softwarepakker er stort set identiske, og de nødvendige skridt for at konvertere FLV til DVD er næsten den samme, uanset hvilket program der bruges.

3

Åbn FLV til DVD konverter software. Klik på "Tilføj Source File" og navigere til den mappe, hvor den flv fil (er) er placeret tilføje filen (erne) til programmet ved at fremhæve dem og klikke på "Tilføj".

4

Indstil "Konverteringsindstillinger." Konverteringsindstillinger indstillinger er de indstillinger, der skal bruges til at konvertere filen, såsom; opløsning, frame rate, lydkvalitet, format. Skift "Output Format" til "DVD". Dette er det vigtigste skridt, og vil sikre at de filer konverteres korrekt. Andre end det førnævnte trin alle andre standardindstillinger bør være fint.

5

Indstil "Output Options". Indstil "Output Directory", hvor de konverterede filer skal gemmes. Sæt en "DVD filnavn." Klik på "Konverter". Programmet vil begynde at konvertere FLV filer til DVD-format. Denne proces kan tage nogle minutter afhængigt af hvor mange filer, der skal konverteres. Vent denne proces til slut derefter navigere til output mappe.

6

Åbn Windows DVD Maker. Tilføj alle de nyoprettede DVD-filer til en ny DVD ved at trække dem ind i den brændende skærmen. Sæt en tom dvd i computerens dvd-drev. Indstil "Menu Options" for DVD (standard er fint.) Klik derefter på "Brænd". Vent på DVD til at brænde og skubbe dvd når processen er færdig. Indsæt dvd'en i en dvd-afspiller for at se YouTube-klip.

Relaterede artikler