Hvordan kan jeg Hook en Canon i250 Bubble Jet-printer til en Vista-computer?

Canon i250 Bubble Jet printer er lille printer designet til at gennemføre grundlæggende print projekter i hjemmet eller det mindre kontor. Denne printer vil arbejde med næsten hvilken som helst computer, der kan konfigurere indstillingerne til at genkende den. Microsoft Vista-computere letter konfiguration via sin printer installationsguiden. Computere med dette operativsystem vil lede dig gennem trin forbindelsen og installation for trin.

Vejledning

1

Slut Canon i250 USB-port til computerens USB-port ved hjælp af en passende størrelse USB-kabel.

2

Klik på "Start" på din Microsoft Vista computer. Klik på "Control Panel" i menuen Start. Klik på "Hardware og lyd" i Kontrolpanel. Klik på "Printere" for at se de tilgængelige printere på din computer.

3

Klik på "Tilføj en printer" for at begynde at installere Canon i250. Klik på "Tilføj en lokal printer". Klik på "Næste" for at bruge det eksisterende, anbefalede printerport til at kommunikere med printeren.

4

Vælg "Canon" som producenten af ​​din printer og vælg "i250" som model. Klik på "Næste" for at begynde installationen styreprogrammet.

5

Indtast et printernavn af dit Canon i250, som vil hjælpe dig med at huske det blandt de andre printere, du har installeret på din Vista-computer. Klik på boksen for at indstille denne printer som din standard, hvis du vil have din Vista-computer for at vælge denne printer, hver gang du vil udskrive. Klik på "Næste".

6

Klik på "Udskriv en testside" for at kontrollere, at Canon i250 er korrekt at arbejde med din Vista-computer. Klik på "Afslut" for at lukke guiden printerinstallation.

TIPS

  • Hvis din Vista computer har et problem at installere enhedsdriverne, kan det bede dig om at indsætte installations-cd'en, der fulgte med i250 for yderligere hjælp. Hvis du ikke har cd'en, skal du måske hente styreprogrammer fra Canons supportside. (Se Ressourcer.)
  • Afhængigt af hvilken type af Vista-computer, du måtte have, kan forbindelsen port variere. Kontakt din brugervejledning, hvis du har brug for specifikke oplysninger om din computers mærke eller model.

relaterade artiklar