Hvordan kan jeg finde folk i Dubai?

Hvordan kan jeg finde folk i Dubai?


At finde nogen i Dubai, du har brug for nogle grundlæggende oplysninger om den person, som hans navn, sidst kendte adresse, stilling, beskæftigelsesstatus og mere. Jo flere oplysninger du har, jo lettere vil det være at finde den person. Der er forskellige Dubai-fokuserede mennesker mapper, der kan hjælpe dig med at finde den person, du leder efter.

Vejledning

1

Brug en bred søgemaskine til at lokalisere person. Hvis du kender arbejdsgiver for den enkelte, bruge UAE s Gule Sider for at finde det selskab. De Gule Sider tilbyder en omfattende liste over virksomheder i Dubai. Du kan søge efter kategori, hvis du ikke er sikker på om det nøjagtige firmanavn.

2

Brug en mappe, såsom data Dubai, Hejleh, eller Søg Me. Disse mapper lader dig lede efter folk efter navn, firma, firma, industri og e-mailadresse. Prøv at give så mange oplysninger som muligt for at indsnævre søgeresultaterne.

3

Kontakt HR-afdelingen af ​​organisationen, at den enkelte arbejder for. HR-afdelingen vil få adgang til alle medarbejdergrupper optegnelser, selv om arbejdstageren er flyttet eller er blevet flyttet.

4

Kontakt Dubai ambassade i det pågældende land individet er borger i. På grund af fortrolighed, kan du nødt til at gå gennem sikkerhedskontrollen og forklare årsagen til at ville finde personen.


relaterade artiklar