Hvordan jeg Fortryd sletning af en fil fra en tommelfinger drev?

Hvordan jeg Fortryd sletning af en fil fra en tommelfinger drev?


Thumb drev er praktisk at bære data fra en computer til den næste. En fil, der er slettet ved et uheld fra en tommelfinger drev kan genoprettes på samme måde som det ville på en computers harddisk - den slettede fil er stadig på tommelfinger drev, men er blevet "fortalt" af computerens operativsystem for at ikke vise sig. En harddisk fil opsving program kan bruges til at gendanne filen fra tommelfinger drev, og der er en række af disse programmer til rådighed for både Mac og pc. En harddisk reparation program kan hurtigt og effektivt gendanne filen, så den kan bruges igen.

Vejledning

1

Sæt stikket på tommelfinger drev i en USB-port på computeren. Vent på ikonet for den tommelfinger drev til at blive vist på skrivebordet.

2

Download en harddisk fil opsving program til computerens skrivebord, ligesom prøveversionen af ​​data Rescue 3 til Mac eller den frie FreeUndelete for en pc. Dobbeltklik på harddisken fil opsving programmets ikon, når den er fuldt downloadet. Følg menuen for at installere harddisken fil opsving program til computerens harddisk. Genstart pc'en, når harddisken fil opsving program er blevet installeret.

3

Dobbeltklik på harddisken fil opsving program ikon for at starte det. Vælg "Undelete" ikonet i toppen af ​​harddisken fil opsving programmets hovedskærm.

4

Vælg ikonet for den tommelfinger drev, der er i venstre kolonne af den nye skærm, der er dukket op. Vælg den slettede fil fra listen over filer, der præsenteres i kolonnen til højre for den harddisk fil opsving programmets ikon. Klik på "OK" knappen for at lukke vinduet og gå tilbage til harddisken fil opsving programmets hovedskærm.

5

Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​"Gem på" fanen. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet på computeren. Klik på "OK" knappen nederst i vinduet for at lukke vinduet.

6

Klik på "Gendan" ikonet i toppen af ​​harddisken fil opsving programmets hovedskærm. Vent som den slettede fil genvindes og gemmes på computerens skrivebord. Afslut harddisk fil opsving program, når filen er blevet gemt.

TIPS

  • Den harddisk fil opsving program vil ikke blive en succes på gendannelsen af ​​en fil, hvis der er tilføjet nye filer til tommelfinger drev, før det anvendes.
  • Ved hjælp af en USB-hub til at tilslutte tommelfinger drev kan forårsage diskfejl når du gendanner en slettet fil.

relaterade artiklar