Hvordan gør jeg Links i PowerPoint?

PowerPoint er program, der bruges til at oprette præsentationer. Det er fordelt af Microsoft som et enkeltstående program eller som en del af Office samling produktivitetsprogrammer. Ved hjælp af en bred vifte af funktioner, såsom at tilføje billeder og lyd, kan PowerPoint brugere oprette professionelle præsentationer. En anden funktion er muligheden for at tilføje hyperlinks, der linker til filer, andre dias eller websider. Du kan tilføje links i PowerPoint ved at følge et par skridt.

Vejledning

1

Vælg den tekst, billede eller objekt, du vil bruge som linket. Klik én gang på et billede eller objekt eller fremhæve en tekststreng.

2

Klik på "Hyperlink" i afsnittet "Links" i "Indsæt" fanen. Denne handling åbner et separat pop-up vindue. For at linke til en webside eller en fil, skal du springe til trin 3. Hvis du vil linke til en e-mail-adresse, skal du springe til trin 4.

3

Klik på "Eksisterende fil eller webside" under "Link for". Klik på "Søg på nettet" ikonet, finde den side eller fil, du vil linke til, markere det og klikke på "OK" knappen.

4

Klik på "E-mail-adresser" under "Link for". Indtast den e-mail-adresse, du vil bruge i feltet "E-mail-adresse". Skriv et emne i "Emne" feltet, hvis det ønskes, og klik på "OK" knappen.


relaterade artiklar