Hvordan Genbrug etiketter fra HP tonerpatroner

Hvordan Genbrug etiketter fra HP tonerpatroner


Ligegyldigt hvad model HP laserprinter du ejer, vil du i sidste ende nødt til at udskifte tonerpatronen. Når udskriften begynder at falme, er det tid til at skifte toner, og tid til at genbruge den gamle patron korrekt. De fleste HP udskiftning tonerpatroner kommer med en forudbetalt forsendelsesetiket højre i boksen. Og selv hvis din tonerpatron ikke indeholder en forudbetalt etiket, kan du udskrive en fra HP hjemmeside.

Vejledning

1

Åbn kassen med erstatningen for HP tonerpatron. Tag tonerpatronen ud af kassen, og se efter en forsendelsesetiket. Det forudbetalte forsendelsesetiket er normalt i bunden af ​​kassen. Etiketten selv er indeholdt i et lille hæfte, der også omfatter toner monteringsvejledning.

2

Skær åbne posen med den nye tonerpatron, og placer forarmet patron i samme taske. Tape posen lukket forsvarligt at forhindre enhver toner fra utætte i transit. Hvis posen ikke er tilgængelig, pak tonerpatronen fast i plastfolie og fastgør det med emballage tape.

3

Placer forarmet tonerpatron i kassen, og tape kassen lukket forsvarligt. Fastgør forsendelsesetiketten på ydersiden af ​​kassen, og kontakte UPS for at hente pakken. Du kan også slippe kassen off enhver enhver autoriseret UPS forsendelse placering. Mærket er forudbetalt, så der er ingen omkostninger for dig.

4

Log på HP genbrugsplads (se Resources), hvis der ikke er nogen forudbetalt forsendelsesetiket i kassen. Vælg dit land på listen, og vælg den LaserJet toner genbrug mulighed. Klik på "Go" for at fortsætte.

5

Indtast de påkrævede oplysninger i adresseetiket form. Du bliver nødt til at give dit fulde navn, firmanavn, hvis relevant, og postadresse. Klik på "Udskriv" for at udskrive etiketten fra printeren. Fastgør den forudbetalte forsendelsesmærkat til kassen, og tage det til et autoriseret UPS shipping center, eller ring UPS for en pickup.


relaterade artiklar