Hvordan finder man et telefonnummer-området Code

Hvordan finder man et telefonnummer-området Code


Foretag et telefonopkald kræver ikke kun en syv-cifret telefonnummer, men også et trecifret områdenummer. To personer på hver sin ende af landet kan have samme telefonnummer, men med forskellige områdenumre angiver deres geografiske placeringer. Kendskab til den rigtige områdenummer er afgørende, når de forsøger at præcist ringe nogen telefonnummer. Heldigvis, hvis du ikke kender området koden for den part, du forsøger at nå, er der flere muligheder for at slå det op.

Vejledning

1

Indtast telefonnummeret på en hjemmeside som Melissa data. Søgning efter telefonnummer genererer en liste over alle forekomster af denne telefonnummer, listet alfabetisk efter sted. Find det sted, du søger efter på listen, og telefonnummeret-med områdenummer-vil blive opført der.

2

Indtast by og stat på PhoneNumber.com. Indtast bynavnet og vælg stat eller provins fra drop-down listen. Hvis du klikker på søgning vil så fortælle dig områdenummer for, at den geografiske placering.

3

Søg på postnummer på Fonefinder.net. Dette genererer ikke kun områdenummeret, men amtet, by, tidszone og andre nyttige oplysninger.


relaterade artiklar