Hvordan finder man en telefon Area Code

Når du ringer områder uden for din umiddelbare geografiske placering, du har brug for at kende det område kode. Områdenumre aktivere forskellige befolkede områder for at indeholde identiske telefonnumre uden konflikter, således at en person i Los Angeles kan have et tilsvarende antal til en person i New York. Hvis du ringer venner eller associerede virksomheder i hele landet, vel vidende deres område koder betyder, at du ikke blande dem op. Adskillige online-mapper vil hjælpe dig med at finde områdenumre ved by eller postnummer.

Vejledning

1

Søg efter den kode område på Melissa data (link i Henvisninger). Klik på "Telefon / By / ZIP" linket og indtaste postnummer eller bynavn på områdenummer, du forsøger at finde. En information vises med områdenummer oplysninger.

2

Brug WhitePages områdenummer opslag nytte (link i Henvisninger). Indtast postnummer eller navn på det ønskede område i "Find Area Code", og tryk på "Enter" -tasten. Området koder for at postnummer vises på næste side.

3

Søg en online oversigt over områdenumre, såsom placeret på Landekode adressekartotek (link i Henvisninger). Tryk på "Ctrl-F" for at åbne et søgefelt i din browser, og skriv navnet på det sted, du ønsker at finde at finde den i tabellen. Browseren fremhæver resultatet som du skriver. Find områdenummeret ved siden af ​​byen.


relaterade artiklar