Hvordan finder man en Reverse Phone Directory

Hvis du nogensinde har modtaget et telefonopkald fra et nummer, du ikke er bekendt med, kan det være nødvendigt at bruge en omvendt telefon opslag bibliotek. Med en omvendt telefon look-up, kan du generelt finde navn og adresse på den person ringer til dig. Dette kan være meget nyttigt, især hvis du modtager prank telefonopkald. Du kan få oplysninger gratis på en fastnet telefonnummer. Dette kan dog ikke være tilfældet for en celle telefonnummer. Ofte skal du betale for at se poster for mobilnumre.

Vejledning

1

Undersøg, om du er på udkig op en fastnet telefonnummer eller en celle telefonnummer. Hvis du er usikker, altid prøve en gratis fastnet søgning først. Ofte søgninger fastnet fortælle dig, om det er en fastnet eller en cellulær nummer. Ofte de endda give dig navnet på mobiltelefon luftfartsselskab.

2

Udfør en søgning på en søgemaskine som Google eller Dogpile. Indtast reverse telefon opslag i søgefeltet og tryk enter.

3

Finkæmme gennem oplysningerne. Uundgåeligt, vil du få sider med oplysninger om at vende telefonen opslag. Dette er den sværeste del. Åbne sider, du mener kan være nyttige for dig og undersøge dem. Vær meget opmærksom, fordi det meste af omvendt ser op websites er gratis; mens andre synes at være fri, før du forsøger at få detaljerede oplysninger og finde ud af der er en afgift.

4

Prøv nogle sider. Vælg et par sider, der ser lovende ud og prøve dem. Prøv din fastnet søgning først. Hvis du får nogen resultater fra en fri fastnet søgning, gå videre til en betalt mobiltelefon look-up. Dette sandsynligvis koster penge. Du er nødt til at afgøre, om at kende opkalderens nummer er værd at betale gebyret.

5

Tjek websites som White Pages.com og AnyWho.com, som altid er gratis og pålidelig. Se links i Resources.

6

Bekræft dine oplysninger. Ring til nummer og kontrollere, at oplysningerne er korrekte. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, de fleste steder har et område, hvor man kan bestride oplysninger.


relaterade artiklar