Hvordan finder man en Producentens telefonnummer

Hvordan finder man en Producentens telefonnummer


Du tror måske en producent ønsker at gøre sig nemt for potentielle kunder at finde. Men nogle gange en søgning gennem de gule sider bare ikke slå op det nummer, du har brug for. Heldigvis er der flere specialbutikker online-mapper, du kan bruge til at finde en producent telefonnummer når telefonbogen bare ikke gøre det trick.

Vejledning

1

Søg efter producentens navn på Dun & Bradstreet. Indtast virksomhedens navn i søgefeltet, og vælg en tilstand, hvis kendt, eller "Nationwide" for at søge i hele USA Du kan også vælge andre lande til din søgning. Dun & Bradstreet har millioner af programoversigter i sin business directory. Du kan hente en virksomheds navn, adresse og telefonnummer uden beregning.

2

Søg i Thomas register ved at indtaste virksomhedens navn. Thomas Register er et velkendt bibliotek af nordamerikanske producenter og giver detaljerede beskrivelser af en virksomheds produktion samt adresse og telefonnummer programoversigter.

3

Søg efter selskabets notering på Alibaba.com. Klik på fanebladet "Leverandører", indtast virksomhedens navn, og vælg det land, hvor du vil søge. Denne internationale fortegnelse over leverandører omfatter producenter samt distributører og forhandlere. Ikke alle virksomhedens fortegnelser omfatter telefonnumre, men du kan bruge "Kontakt udbyder" for at sende selskabet en e-mail.


relaterade artiklar